Een zeer speciale editie van de Van Oers stratenloop – ’t Bels Lijntje

Zondagochtend 29 augustus, geen zonnetje aan de hemel, maar wel een enthousiast team, klaar voor deze editie van de enige echte Bels Lijntje stratenloop te Baarle. Niet alleen op een andere dag, maar ook een nieuwe start/finish locatie. Iedereen had er enorm zin in en de dag kon niet meer stuk.

Zoals gebruikelijk ging de jeugd als eerste van start. Alle vier de categorieën waren goed bezet en de meisjes en jongens zetten allemaal hun beste beentjes voor. Bij de finish werden de dik verdiende medaille en de tegoedbon van ijssalon D’n Italjaan gretig aangenomen. Top gedaan allemaal en de complimenten voor jullie deelname en sportiviteit.

Om 11.00 stonden de lopers voor de prestatielopen 4,4 en 7,2 km en de wedstrijd over 10 km ongeduldig aan de start. Colin Bekers zette bij de M35 de snelste tijd van de dag neer en liep de 10km in een tijd van 31.47  Rik Thijs won de wedstrijd bij de senioren in een knappe tijd van 32.13 Karen Geysen uit Mol won de wedstrijd bij de vrouwen in een tijd van 39.06  Eddy van Steenbergen en Arenda Grimberg haalde voor de organiserende vereniging beide de bronzen plak binnen. 

Rest ons nog om iedereen ontzettend te bedanken:  de helpende handen, sponsoren, deelnemers en toeschouwers die deze editie hebben mogelijk gemaakt.  Een extra dankjewel voor de organisatie, dankzij hun inzet en flexibiliteit hebben we deze speciale editie tot een goed einde gebracht.

Tot volgend jaar, een weekje later, zondag 4 september.

Uitslagen: https://uitslagen.nl/uitslag?id=2021082913352&tl=nl&zk=

Foto’s: https://photos.app.goo.gl/PvbdMdTjqQnhxNrXA

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *