Eerste indoorwedstrijd van het seizoen

Gloria te gast bij DAK in Drunen

Elk jaar organiseert DAK de eerste indoorwedstrijd van het indoorcircuit.  Deze vindt doorgaans plaats in de sporthal van Vlijmen en staan de onderdelen sprint, kogel en hoog op het programma voor de diverse categorieën. Gelukkig trotseerden de meeste atleten de sneeuw en kon de wedstrijd doorgaan.

Amber en Jitte waren er al vroeg bij en gingen als een speer.  Het leverde Amber een 2e plaats op en Jitte diverse persoonlijke records.  Ook Lander presteerde goed en scoorde weer beter dan zijn voorgaande wedstrijden. Zo ook Lobke, die miste nog wat wedstrijdritme en haar PR bij hoog was daarom een extra goede prestatie, maar ook Femke kogelde en sprintte naar nieuwe PR’s.  Florien heeft soms nog wat last van wedstrijdspanning, maar gaat hier steeds beter mee om en ze kon deze energie dan ook omzetten in een topprestatie bij hoogspringen, wellicht dat de support van haar zusje hierbij ook een rol heeft gespeeld. Ook behaalde zij haar persoonlijke beste prestaties bij sprint en kogel, kortom een topdag.
Denise en Mayke waren vandaag de Gloria specials en deden voor de eerste keer mee met een indoorwedstrijd, gecoacht door trainster Monica.  Het plezier wat ze uitstraalden zegt genoeg en de prestatie logen er ook niet om.  Denise mocht zelfs het zilver in ontvangst nemen.  Rens knalde ondertussen naar een zeer snelle tijd bij sprint en een PR bij kogel, helaas bleef hoog wat achter maar uiteindelijk werd hij 5e.
Vervolgens was het de beurt aan Timo, Sanne, Femke en Mirre om deze lange dag verder invulling te geven.  Timo kogelde en sprintte naar een PR en zijn 1m40 bij hoog mocht er ook zijn.  Zijn maatje Martijn stond deze keer aan de zijlijn, naar het schijnt vanwege ‘kogelvrees’.  Maar zijn hulp gedurende de dag heeft veel goed gemaakt.  Mirre, Femke en Sanne scoorden ook de nodige persoonlijke records en behaalden zo de eerste punten voor het indoorcircuit.
Volgende week gaan we weer crossen, dan staat de Lido cross op het programma om daarna te kunnen genieten van de welverdiende kerstvakantie. Hoewel, niet voor iedereen, want er zijn atleten die er geen genoeg van krijgen en ook tijdens de feestdagen aan de start staan.

Uitslagen

Foto’s Erwin

 

 

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *