Einde winterseizoen – Indoor Rijen

Waar zaterdag het zomerseizoen werd geopend, sloten 11 atleten het winterseizoen af bij Spiridon in Rijen. De nieuwe sporthal gaf sommige van hen vleugels, ondanks de meerkamp van zaterdag, helaas niet voor iedereen.

Rens had nog last van zijn zilveren prestatie afgelopen zaterdag, maar deed gewoon mee, omdat dat zo hoort ter afsluiting.  Lander worstelt nog wat met hoog, maar de startblokken bij sprint zorgde voor een snelle start, maar vooral veel plezier.  Lander genoot weer met volle teugen. Ook Juul was goed op dreef maar een pr zat er deze keer niet in.  Freke en Amber werkte hun onderdelen af en leken de flow van zaterdag mee te hebben genomen.  Freke haalde haar 2e podiumplaats en Amber continueerde haar vorm bij sprint en hoog.

Michiel had toch wel wat last van de zaterdagwedstrijd, is ook niet niks, twee meerkampen achter elkaar. Thomas liet weer zien wat zijn favoriete onderdeel is, hoog.  Hij sprong maar liefst 1m40 en daar was hij best tevreden mee.  Meike was ook in vorm, vooral bij hoog, 1m30 en de hoogste afstand in haar serie bij de D1, wat haar een terecht applaus opleverde. Overall werd zij 2e bij de D1.

Femke en Sanne waren er uiteraard ook bij, Sanne nog herstellende van een griep en Femke van de zaterdagwedstrijd. Ook Timo had last van wat pijntjes en zijn rug hinderde hem bij hoog.  Jammer, want hij had hier zijn speren gezet op het indoor clubrecord.  Bovenal was het in ieder geval een leuke dag en kunnen we terug kijken op een mooi winterseizoen.

Volgende week begint de competitie met de C/D junioren in Breda.

 

Uitslagen: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/vereniging/25087/231/

Foto’s: https://photos.app.goo.gl/71Xqv6HZYW4LFvx19

 

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *