Eindelijk weer aan de bak

Track meeting bij Atledo in Dongen

De afgelopen maanden lag het wedstrijdcircuit stil en sinds enkele weken worden er weer sporadisch wedstrijden georganiseerd uiteraard de nodige protocollen in acht nemend. Atledo liet zien dat in deze rare tijden het zeer goed mogelijk is om een wedstrijd te organiseren rekening houdend met de juiste maatregelen. De lopers konden er weer voor gaan.

Gloria had 5 atleten op de startlijst staan. Rens kon als eerste zijn 60 meter sprint en 600 meter afwerken. Op beide onderdelen haalde hij een 3e plaats met een PR op de 600. Helaas had hij wat last van groeipijntjes, iets waar diverse pupillen en junioren mee te maken krijgen.

Erwin mocht in een serie met senioren dames zijn 100 meter lopen en na een goede start, moest hij genoegen nemen met de 3e plaats in de serie in een tijd van 14.47 De atleten hadden veel last van de toch wel stevige tegenwind op de 100 meter zijde. Zo ook de mila lopers. Nikki mocht als eerste de 800 meter lopen en wilde sportieve ‘revanche’ op haar dsq uitslag van enkele weken geleden in Utrecht, en dat lukte in een tijd van 2.41 en een 2e plaats.

Ook Michiel was in goede doen en snelde naar een tijd van 2.49 Martijn mocht de dag afsluiten op de 1500 meter, helaas niet in de beste serie, hij werd met ruime voorsprong 1e in zijn serie, maar in een ietwat teleurstellende tijd van 4.50 Het clubrecord in het vizier, maar toch nog wat werk aan de winkel. Beide broers haalde wel een mooie 5e plaats met hun prestatie.

Al met al was het weer een mooi weerzien en een compliment aan de organisatie van Atledo.

Hopelijk tot snel.

Uitslagen: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/vereniging/33809/231/

Foto’s: https://photos.app.goo.gl/Vmk9aV9sy7WF63Ce6

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *