Eindelijk weer eens een wedstrijd voor “Gloria Atletiek op Maat”.

Eindelijk weer een wedstrijd voor specials.

Zaterdag 3 juli was er sinds lange tijd weer een wedstrijd waar onze atleten van Gloria Atletiek Op Maat aan deel konden nemen. Na anderhalf jaar coronaperikelen eindelijk weer de mogelijkheid om je sportief te meten met andere atleten. Door omstandigheden kon jammer genoeg alleen Denise Verheijen deelnemen, alle anderen hadden andere verplichtingen of bezigheden.

Dus zaterdagochtend op weg naar Bergen op Zoom waar bij de plaatselijke atletiekvereniging Spado de activiteiten plaatsvonden. Denise deed mee aan de meerkamp met als onderdelen: 100 meter sprint, kogelstoten, verspringen en de 400 meter run. De onderdelen waren verdeeld over de dag die startte om 11.00 uur met de 100 meter sprint en afgesloten werd met de 400 meter run. Tussen de onderdelen van de meerkamp werden er steeds wedstrijden gereden voor “racerunners” (een soort loopfietsen voor atleten die normaal in een rolstoel zitten). De jongste racerunners waren 4 of 5 jaar oud, maar er namen ook volwassen atleten aan deel.

Denise had een super dag en verbeterde al haar prestaties van de laatste tijd en eindigde als 2e in haar categorie. Een dikke proficiat is hier op zijn plaats.

Tegen 5 uur in de middag reden we weer naar huis na een leuke en sportieve dag waar we beiden echt van genoten hadden.

Ad Bastiaansen.

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *