Euregio 2022 bij Longwy in Frankrijk

Zaterdagochtend om 5.30 vertrok de bus uit Baarle richting Frankrijk met meer dan 30 Gloria atleten en begeleiders. Ondanks het regenachtige weer, beloofde het een speciale dag te worden en dat werd het ook.

Omstreeks 9.15 arriveerde de equipe ter plaatse en konden de tenten worden opgezet. Gedurende de dag waren er diverse regenbuien die gelukkig werden afgewisseld met wat zon en droge periodes. Terwijl de supporters wat koffie probeerden te scoren, gingen de atleten zich opwarmen. De start van de onderdelen bleek toch niet zo evident als gedacht, er waren blijkbaar nauwelijks tot geen jury leden beschikbaar. Iets wat we nog niet hebben meegemaakt, maar de Gloria begeleiders en atleten namen de handschoen op en samen met de andere verenigingen werden er diverse jury teams samengesteld. En zo kon het programma alsnog met enige vertraging worden afgewerkt.

Naast enkele vereniging ereplaatsen werden er ook nog enkele individuele trofees mee naar huis genomen. Omstreeks 18.30 werd de terugreis aangevangen en onderweg kon de gebruikelijke stop bij een fastfood restaurant niet ontbreken. Waar op de heenreis een film werd gedraaid, klonk er tijdens de terugreis diverse soorten muziek met de nodige bastonen in de bus. Uiteindelijk arriveerde de bus weer in Baarle om 23.30 en kwam er aan deze lange maar vooral gezellige dag een einde.

Een groot dank je wel voor iedereen die dit heeft mogelijk gemaakt: organisatie, begeleiders, trainers en atleten

Uiteraard zeggen foto’s meer dan woorden: https://photos.app.goo.gl/e9NGpBUKX8wPpiHs9

Uitslagen: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/vereniging/38050/29753/

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *