Euregio wedstrijd te Reusel

AVR69 uit Reusel viert dit jaar hun 50 jarig bestaan, een mooie reden om dit jaar de organisatie van de Euregio wedstrijd op te pakken. Atleten uit Nederland, België, Duitsland en Luxemburg streden om de eer van Europa. Uiteraard was Gloria ook weer van de partij.

Mirthe mocht als B pupil meedoen met een onvervalste AC wedstrijd, 4 minutenloop, hurkhoog, vortex, medicine bal. Mirthe vond het maar een ‘rare’ meerkamp maar ze werd wel knap 6e.

Meike en Valeria konden als D junior flink aan de bak, de categorie met de meeste atleten, maar liefst 33. Hoe knap is het dan als je dan op de 13e en 17e plaats eindigt met diverse PR’s. Ook Stefan ging als een speer en nam een mooie 10e plaats mee naar huis en hij deed dat met 5 PR’s !!

Ook Amber en Freke stonden hun mannetje bij de A pupillen, Freke pakte hierbij het goud in de meerkamp. Met name over haar prestatie bij hoog (1m35), stemde haar tevreden. Amber had deze keer geen PR, maar wel een hele leuke dag.

Timo had een topdag, PR’s, de beste bij hoog, kogel en 1000m, het bracht hem uiteindelijk tot de winnaar van de meerkamp. Gefeliciteerd, Timo!

Als laatste stond een team estafette op het programma, een trail estafette over een ludiek parkoers. Hierna konden de prijzen worden uitgereikt.

Martijn was vandaag niet als atleet aanwezig, maar als wedstrijdbegeleider. Samen met Danielle en Annemieke, zorgde hij er voor dat alles goed verliep voor onze Gloria atleten. Dank jullie wel voor de support, zonder jullie was deze dag niet mogelijk geweest voor onze atleten. Het was een lange dag, maar zeker weer de moeite waard.

Over twee weken begint het cross seizoen weer. Een andere atletiek discipline, maar zeker niet minder leuk.

Foto’s (Danielle en Martijn): https://photos.app.goo.gl/Qz7PEzm26fCVh8CR7

Uitslagen: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/vereniging/32482/231/

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *