Evenaring clubrecord hoogspringen indoor

 

Persoonlijk succes voor Jolien Stuijk

Evenaring clubrecord hoogspringen indoor

Waalwijk – Afgelopen zondag stond de vierde indoor van Regio13 op het programma en atletiekvereniging ACW ’66 was de gastheer in de luxe sporthal ‘De Slagen’ in Waalwijk. Gloria had door een hele waslijst van geblesseerden en zieken slechts een afvaardiging van vijf atleetjes aan de start staan.

Evelien Versmissen knieblessure, Claudia Verheijen langdurig been/enkelkwetsuur en Martijn Gulickx griep waren daardoor niet van de partij. Evelien was vorige indoor net op dreef geraakt met een sprong van 1 meter 35 (clubrecord A-pupillen) en door haar blessure loopt ze misschien een zekere podiumplaats in de eindrangschikking mis. Maar er is ook goed nieuws; Jolien Stuijk sprong een persoonlijk record met een hoogte van 1 meter 45 en evenaarde daarmee bij het hoogspringen het indoorclubrecord van Claudia Verheijen. Gefeliciteerd Jolien, een puike prestatie. De extra districts hoogspringtrainingen Midden Brabant die je volgt beginnen vruchten af te werpen, zijn al die zaterdagmiddagen die je opoffert niet voor niets. Loon naar werken zeggen ze dan! Joëlle was een beetje teleurgesteld over haar prestaties. Kop op Joëlle door het slechte weer afgelopen maanden hebben we niet echt goed kunnen trainen, je hoeft jezelf dus niets te verwijten. Door veel wedstrijdjes mee te blijven doen gaan de resultaten vanzelf omhoog. Vooral blijven doorgaan!

Ook bij Anouk Verheijen en Myrthe Jansens liep het goed bij het hoogspringen. Anouk haalde een mooie 1 meter 20 en Myrthe deed hier nog 5 centimeter bovenop. Deze 1 meter 25 is voor Myrthe een persoonlijk record. Goed gedaan meiske!

Ook Michiel stond in z’n uppie zijn mannetje. Omdat z’n oudere broer ziek thuis bleef stond ie er zondag alleen voor om de eer voor heel mannelijk Gloria hoog te houden. Er dat deed Michiel dan ook met verve. Onverstoord werkte hij alle onderdelen af en dankzij zijn constante optreden staat Michiel momenteel in de tussenstand na vier van de vijf indoorwedstrijden op een verdienstelijke vierde plaats.

Tussenstand regio indoor: B-pupillen jongens: Martijn 8e, A-pupillen meisjes: Evelien 2e, Anouk 6e en Myrthe 7e, D-junioren: 3e Jolien en Joëlle 15e.

Uitslagen indoor Waalwijk

40 meter hoog kogel punten

B-pupillen

Michiel Gulickx 8,5 0,75 3,15 603

A-pupillen

Anouk Verheijen 6,9 1,20 6,96 1473

Myrthe Jansens 7,1 1,25 5,36 1371

D-junioren

Jolien Stuijk 6,6 1,45 7,54 1465

Joëlle van Hest 7,8 1,00 4,98 733

Reacties

 1. Claudi
  27 februari 2013 om 10:50

  Goed gedaan! Beterschap voor Claudia, Evelien en Martijn.

 2. Greet Stuijk
  27 februari 2013 om 10:53

  Dank je Ruud! Met zo’n artikel in de krant GROEI je als moeder wel!
  Hopelijk behoudt ze haar 3de plaats in het eindklassement.
  (Kogelstoten ging zondag wat minder….)

  Beterschap allemaal met de blessures en de griep!!
  Gr., Greet

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *