Fantastische Mardenkro Enclavecross

Jullie krijgen die lach niet meer van ons gezicht 😉 Wat zijn wij dankbaar. Dankbaar dat we door mochten gaan, dankbaar dat er veel vrijwilligers waren die wilden en konden helpen. Dankbaar voor sponsors die nog steeds achter ons staan. Meer dan 300 deelnemers vonden de weg naar Baarle om mee te doen met de Mardenkro Enclavecross.

Waarvan 49 eigen Gloria leden een flink aantal van de nieuwe startersgroep! De saamhorigheid van deze groep doet ons goed. Diegene die al klaar waren haalde de laatste atleet op, wat haar weer een boost gaf. Trots stonden ze aan de finish…..ze hadden het toch maar gedaan. Ook een flink aantal eigen jeugdleden stonden aan de start. Het blijft ook allemaal lastig met al de quarantaines. We hadden er uiteraard graag nog meer gezien. Maar het is zoals het is. Gelukkig mochten ook een aantal Gloria atleten op het podium.

De sfeer was goed! De buitenlucht maakte mensen vrolijk! De EHBO had tijd voor koffie. De QR code checker alleen maar bereidwillige mensen! Leuk om van iedere loper iets positiefs te horen “Fijn dat we weer mogen”, “Goed dat jullie wel organiseren”, “Zin om weer te lopen”. Lopers die elkaar weer tegen kwamen en zich weer kunnen meten aan elkaar! Zelfs de zon gaf een knipoog!

Bij de wedstrijdlopers was Dennis de Freytas van Attila de snelste man met 31.41 won hij met glans de 9500 meter. Net over de Finish werd hij door de verslaggever van de krant aangesproken op zijn prestatie. Daarover lezen we vast morgen alles in BN de Stem.

Bij de dames ging de overwinning naar Bieke Schipperen net herstelt van een flinke griep. Bieke liep de 5700 meter in 21.42. Bieke gaat haar hardloopcarrière binnenkort vervolgen in Amerika. Dus blijf deze dame volgen.

Zet hem maar in je agenda voor 2022, zondag 4 december Mardenkro Enclavecross Baarle-Nassau

https://uitslagen.nl/uitslag?id=2021120513352

https://photos.app.goo.gl/w54wnU9QxmT1KSPT8 (foto’s Claudia)

https://photos.app.goo.gl/MPNV7LXYsU9MPJ9GA (foto’s Jan)

https://www.bndestem.nl/regiosport/de-freytas-en-schipperen-de-sterkste-bij-enclavecross-maar-veel-onduidelijk-over-de-rest-van-het-veldloopseizoen~ad6b1519/

  • er zullen nog meer foto’s volgen, verslag wordt nog aangevuld.

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *