Fitstap

Het FitStap programma is ontwikkeld door de wandelbond en bedoeld voor iedereen die wil beginnen met wandelen, herstellende is van een blessure, of op een andere manier beperkt is met bewegen. FitStap is geschikt voor iedereen die (weer) in beweging wil komen.

Het programma bestaat uit 12 weken waarin we 2 keer per week in groepsverband wandelen. Daarnaast gaan de deelnemers aan de slag met een app waarin tips, informatie en wandelsuggesties staan. FitStap is meer dan wandelen alleen. Tijdens de 12 weken is er duidelijk aandacht voor voeding, coaching, wandeltechniek en cognitieve fitness.

Het belangrijkste is echter dat men op een veilige manier in beweging komt en in een gezellige groep plezier krijgt in bewegen.

De trainingen worden gegeven door erkende FitStap coaches.

Na het volgen van de 12 weken laten kan men doorstromen naar de rustige wandelgroep of meteen naar de sportief wandelen groep.

Neem voor meer informatie contact op met: wedstrijdsecretariaat@grloria-atletiek.nl

Reacties

  1. Marina van Roessel
    29 september 2023 om 14:32

    goedemiddag,
    Ik woon sinds 1 februari 2023 in Alphen. Ik wil mij graag aansluiten bij een wandelgroep. Ik heb nl een knieblessure gehad en sindsdien niet echt meer gewandeld of hardgelopen. Door de verhuizing kwam ook de beweging op een laag pitje. Het programma FitStap dat u aanbiedt spreekt mij erg aan. Wilt u mij hier meer informatie over geven?

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *