Gloria Atletiek – Begin met hardlopen in onze Startersgroep!

Op Zaterdag 6 April is het eindelijk weer zover, dan starten we met een nieuwe startersgroep bij Gloria Atletiek. Wij trainers staan te popelen om weer een leuke groep te trainen.

 

Hardlopen in het voorjaarszonnetje is ook voor jou weggelegd!

Gezellig in een gemotiveerde groep samen hardlopen en werken aan je conditie, je verbrandt massa’s calorieën en je gaat je fit en vol energie door het leven!

Na zeven weken trainen met je loopmaatjes en trainers ben je helemaal klaar voor de finishloop. Je bent dan in staat om ongeveer 30 minuten aan een stuk te hardlopen!

Ervaren enthousiaste trainers helpen je zover te komen, verantwoord, veilig en stimulerend.

Ook sportievelingen die al eerder hebben gelopen en de draad weer op willen pakken en een verantwoorde doorstart willen maken zijn van harte welkom!

 

DE EERSTE TRAINING START OP ZATERDAGOCHTEND 6 April bij Gloria Atletiek van 9:30 tot 11 uur en ook op donderdagavond van 19:30 tot 20:30 uur heb je de mogelijkheid om mee te trainen maar is niet verplicht. Training gemist? Geen enkel probleem door de wekelijkse huiswerkopgaven kun je toch verantwoord bij blijven met de training door te gaan hardlopen op een tijdstip dat voor jou het beste schikt. We maken een Whatsapp groepje aan om gezamenlijk of met een ander loopmaatje het “hardloop huiswerk’ te maken. Iedere zaterdagochtend wordt er een ander hardloopthema behandeld zoals kleding, schoenen, voeding, blessurepreventie en meer.

 

Ben je al enthousiast, ouder dan 16 jaar en wil je je inschrijven of wil je eerst nog meer weten?

Meld je aan door een mail te sturen naar beginnersgroep@gloria-atletiek.nl en ook voor je vragen kun je op dit emailadres terecht. Daarna heb je geen excuus meer om op de bank te blijven zitten, doe mee!

 

Voor € 45,00 ben je deelnemer van de startersgroep van Gloria Atletiek, je bent dan ook een verzekerd lid van de Atletiekunie. Je krijgt een passend hardloopshirt van Gloria Atletiek en (online)advies van onze ervaren trainers naast ondersteuning van Corpus Fysio en wekelijks een persoonlijk hardloopschema om je doel te halen.

 

Schrijf je in! Iedereen kan hardlopen, ook jij!start

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *