Gloria Atletiek bij de Brabantse Kampioenschappen

Het eerste weekend van juni staat al jaren op de Gloria kalender.  GAC te Gemert is ook al jaren de gastheer van deze open Brabantse Kampioenschappen Meerkamp, een tweedaagse wedstrijd.  De tenten werden samen met het wedstrijdtenue ingepakt.  Timo haakte helaas geblesseerd af maar ging mee als begeleider samen met Koen en Laura, want wie wil dit weekend nou missen, thuis blijven was geen optie.

Laura deed ook mee bij de de vrouwen senioren en pakte hier het brons bij de meerkamp.  Gefeliciteerd Laura, een knappe prestatie.  Ook Imke was goed op dreef en scoorde de ene PR na de andere. Femke deed zeer goede zaken bij speer en lijkt hier op weg te zijn naar een clubrecord. Elke keer wordt er door Femke weer wat centimeters toegevoegd maar ook op meerkamp niveau staat zij haar mannetje.  Ook Sanne, Mirre en Valerie gingen naar huis met veel persoonlijke records, wat gezien de tropische omstandigheden zeker een extra compliment waard is. Wellicht dat de sfeer en gezelligheid hier ook een steentje aan bij heeft gedragen.  Eerst met z’n allen een lekkere pizza eten en dan nagenieten op de kermis is zeker niet verkeerd. Mathijs en Michiel konden er geen genoeg van krijgen en zetten ’s avonds (of was het ’s nachts) nog een flinke party in.

Zondagochtend stond er dan een ontbijt, geregeld door GAC, op het menu en konden de vizieren weer op de prestaties. Mathijs liet zien een steeds sterkere meerkamper te worden en ook Martijn kon eindelijk weer een volledige meerkamp afwerken zonder lichamelijke ongemakken, behalve de warmte.  Michiel knalde onder de 12 seconden op de 80 meter en heeft het clubrecord binnen bereik. Ook Thomas liet veel progressie zien en nam de nodige PR’s mee naar huis.

Na dit geweldig weekend kon thuis de douche worden opgezocht en de aftersun worden gesmeerd.  Een dank je wel voor Laura en Koen voor de begeleiding en uiteraard de ouders die hebben gezorgd voor de nodige support en vervoer.

Volgende week gaan we naar Minderhout, daar staat de Kapellekensloop op het programma.  Een ander evenement, maar niet minder gezellig.

 

Uitslagen: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/vereniging/25249/231/

 

IMG-20190602-WA0008 Knipsel IMG-20190602-WA0004 IMG-20190602-WA0000

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *