Gloria Atletiek heeft weer 8 juryleden bij

Afgelopen zaterdag 28 september was de 2e en laatste jurycursus in Baarle. Deze werd afgesloten met een heus examen. De Jurycursus heeft in totaal twee zaterdagen in beslag genomen. Twee Gloria leden moeten hun 2e en laatste cursusdag nog elders gaan doen, omdat ze verhinderd waren. Maar Gloria Atletiek kan nu 8 extra juryleden toevoegen aan hun organisatie. Twee cursisten kwamen van Atledo en van ACW kwam iemand alleen examen doen. Allen slaagden met vlag en wimpel. De examinator maakte als opmerking, dat het puntenaantal bovengemiddeld was. Maar liefst 182 punten gemiddeld, dat maken ze bij de Atletiek Unie niet vaak mee. Gloria Atletiek is daar dan ook meer dan trots op.
Wij feliciteren dan ook onze eigen leden; Erwin Gulickx, Fonny Olieslagers, Vera Olieslagers, Anke Luckman, Loes Michielsen, Nancy van Puijenbroek, Jos Michielsen & Ingrid Jansens.
Natuurlijk ook een felicitatie voor Benno & Kees Snepvangers en Wim Schreuders.
Wij hopen onze juryleden te mogen begroeten bij de wedstrijden die wij organiseren. Zaterdag a.s. zijn onze clubkampioenschappen. Hopelijk gaan een aantal van onze nieuwe juryleden het geleerde in praktijk brengen.
Tineke Laurijssen en Thea van Tilburg zullen binnenkort hun 2e cursusdag in Zundert doen met het daarbij horende examen.

jury

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *