Gloria Atletiek Op Maat present bij “Special Event”  in Dongen.

IMG_8155 IMG_8161Op zaterdag 8 september organiseerde atletiekvereniging Atledo in Dongen een speciale middag voor atleten met een beperking uit de regio. Omdat wij van Gloria Atletiek Op Maat wel van een uitdaging houden waren we natuurlijk van de partij. Melissa, Denise, Marit, Tom en Jordy  gingen samen met trainer Ad op pad naar Dongen.

De wedstrijd zou om 14.00 uur starten maar wij waren om 13.15 uur al aanwezig. We namen allemaal deel aan de gezamenlijke warming up zodat we goed voorbereid aan de wedstrijd onderdelen konden starten. Marit had supporters mee gebracht, haar broer, zus en vader waren aanwezig om haar aan te moedigen. Hierdoor waren de prestaties van Marit deze middag zeker goed te noemen met als topper het hoogspringen waarbij Marit over de lat die op 105 cm lag sprong.

We zaten in de groep met atleten uit Waalwijk  die ons stevig partij gaven. Het was een vol programma dat we af moesten werken met de onderdelen: Sprint 60 meter, kogelstoten, hoogspringen, vortex werpen, verspringen en 400 meterloop.

Tom had als doestelling dat hij op 1 van de onderdelen een nieuw PR wilde behalen. Dit bleek een grotere uitdaging dan vooraf gedacht en hij wist ons tot het laatste onderdeel in spanning te houden. Na het laatste onderdeel was pas duidelijk dat hij op dit laatste onderdeel, de 400 meterloop, zijn PR met 6 seconden had verbeterd. Dit had wel zijn tol geëist want hij had dik 1 uur nodig om te herstellen van deze prestatie. Profiact Tom voor deze prestatie.

Denise en Melisa waren stabiel als altijd in hun prestaties waarbij hun sprint als zeer goed kan worden geklasseerd. Ook met kogelstoten halen ze mooie afstanden die echter nog beter kunnen worden als ze hun techniek nog wat kunnen bijschaven.

Voor Jordy was dit de 1e echte wedstrijd en hij had het soms best zwaar. Hij ging er vol tegenaan met als gevolg dat hij na de sprint last kreeg van een lichte liesblessure. Echter opgeven was voor hem geen optie en hij heeft, zoveel als mogelijk, aan alle onderdelen deelgenomen. Zeker een prestatie om op de 1e wedstrijd met lichte liesklachten toch vol te houden tot het einde.

Atletiekvereniging Atledo was een uitstekende gastheer en had alles prima geregeld. We werden verwend met fruit, ijs en ranja. En als afsluiting werden we uitgenodigd om ons te goed te doen aan heerlijk satés, loempia’s met heerlijke sauzen en rijst, atjar en kroepoek.

Al met al hebben we een heerlijke sportmiddag gehad waar we met plezier aan terug kunnen denken.

Monica, onze trainsters, willen we nog extra bedanken omdat zij de dag mee had georganiseerd

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *