Gloria Atletiek start met VB groep

Gloria Atletiek wil binnenkort een atletiekgroep opstarten voor jongeren met een verstandelijke beperking (VB). We denken aan jongeren in de leeftijd van 10 tot 20 jaar oud die graag in de buitenlucht aan beweging doen. We willen op zaterdagochtend 1 uur gaan sporten op ons atletiekcomplex waarbij we de meeste atletiekonderdelen zoals b.v. hardlopen, verspringen, hoogspringen en kogelstoten gaan beoefenen. Zo normaal als mogelijk en speciaal waar nodig gaan we hier mee aan de slag.
Met het opzetten van deze groep wil Gloria Atletiek laten zien dat jongeren met een verstandelijke beperking nog volop in actie kunnen zijn.
Graag komen we in contact met ouders of verzorgers van jongeren uit de omgeving van Baarle-Nassau met een verstandelijke beperking, zoals b.v. autisme of syndroom van Down, die eventueel deel willen gaan nemen aan onze VB-groep.
Voor meer informatie en/of aanmelden van deelnemers graag contact opnemen met Ad Bastiaansen via mail: a.bastiaansen@tele2.nl of telefonisch via: 013-5079143.

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *