Gloria is weer terug

Afgelopen zondag was het weer zover, na vele maanden konden we weer starten bij een stratenloop. Een groot compliment en dank je wel aan Spiridon te Rijen, de organiserende vereniging. Iemand moet de eerste zijn en wij zijn ervan overtuigd dat jullie de deur hebben open gezet om in deze tijden toch een mooie wedstrijd binnen de regels te organiseren. Het feit dat de burgemeester van Rijen meeliep, is wellicht het mooiste compliment.

7 Gloria atleten stonden op de startlijst, Pepijn mocht als eerste en legde de lat gelijk hoog met zijn eerste plaats. Milou en Janne hadden nog wat moeite om mee te gaan in het hoge tempo wat er door de koplopers gelijk bij de start werd ingezet. Beide zochten hun eigen tempo en keken tevreden terug op deze nieuwe ervaring. Er werd zelfs al gesproken over de aankomende crossjes.

Sommige dingen veranderen niet, zo ook de strijd tussen broer en zus. Dit keer werd deze strijd gewonnen door Freke, kort gevolgd door Juul. Ook Rens liep een degelijke race en keek tevreden terug op zijn wedstrijdverloop.

Bij de 5km en 10km was er een aangepaste wedstrijdvorm, namelijk een tijdloop. Vergelijkbaar met een tijdrit van de Tour de France, elke 5 seconden vertrokken er twee atleten vanuit hun 1,5 meter startvak. Spiridon had zelfs de ‘piepjes’ geleend van de Tour. Erwin liep hier de 5km in een tijd van 23.24

Uitslagen: https://uitslagen.nl/uitslag?id=2020091313362&tl=nl&zk=gloria

Foto’s Marie-Claire en Erwin: https://photos.app.goo.gl/cPoKFuibgKsTKZEfA

De afgelopen weken stonden voor Nikki in het teken van diverse baanwedstrijden, 800m en 1500m Stap voor stap slaagt ze erin haar grenzen te verleggen. Voor een impressie van haar uitslagen: https://www.atletiek.nu/atleet/main/938321/#2020

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *