Gloria laat het zonnetje schijnen in Waalwijk

Afgelopen zondag stond de 4e indoorwedstrijd van het seizoen op het programma en die werd door ACW Waalwijk georganiseerd in de mooi sporthal ‘de Slagen’.  Het leek wel een NK, met deelnemers uit Eindhoven, Den Haag, Nijmegen en natuurlijk ook uit de regio.

Mirthe, Lander en Rens mochten al in de vroege uurtjes starten met hun onderdelen.  Voor Mirthe was dit een kennismaking met de discipline indoor meerkamp, en het werd gelijk een succes met drie vette PR’s, vooral de prestatie bij hoog mag extra worden vernoemd. Ook Lander ging er voor, hij heeft al meer keren meegedaan, maar na een cross seizoen, was het toch weer even wennen. Rens was vooral tevreden met zijn prestatie op hoog waar hij zijn PR evenaarde en de 1m00 komt ook binnen bereik.

Freke en Amber stonden hun mannetje bij de A-pupillen, Freke pakte het brons en Amber sprintte naar een PR. Ook Meike was in goede doen ondanks dat ze een dag eerder niet fit was. 3e van alle 1e jaars D-junioren is dan officieel geen podiumplaats maar wel een mooie opsteker en het geeft vertrouwen voor de toekomst.  Ook haar verbetering van haar kogel PR was indrukwekkend, meer dan 2 meter kwam er zomaar even bij.  Femke en Sanne vochten onderling ook een robbertje uit, Sanne komt steeds beter uit de startblokken en maakte het haar zus toch nog lastig en daarnaast kogelde ze ook een PR.  Femke deed precies hetzelfde, het kogelstoten zit de zusjes in het bloed.  Juul werkte ondertussen ook zijn onderdelen af, een mooie PR bij hoog met hier en daar wat blauwe plekken.  Geen probleem voor Juul, een echte vechter wil niet opgeven.

Timo en Mathijs mochten onder toeziend oog van Rens, hun onderdelen afwerken.  Voor Timo stonden de pijlen vooral gericht op een evenaring van het indoor clubrecord, maar dat lukte helaas niet.  Wel nam hij Mathijs mee in zijn prestatie en beide sprongen 1m45.  Timo en Mathijs knalde ook beide naar een PR op sprint en kogel ging niet onverdienstelijk.

Het was een lange dag maar het loonde de moeite.  Op naar de laatste indoor in Rijen en uiteraard de start van het baanseizoen in maart.

 

Foto’s:  https://photos.app.goo.gl/AbhQg6bgWGTRb3GV8

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *