Gloria verovert de Regte Heide

De eerste regio 13 cross was ook dit jaar weer in Goirle. De temperatuur viel wel mee, echter de wind en regen maakte het weer zeer onaangenaam. Dus een groot compliment voor onze crossers, vooral de debutanten, die dit weer trotseerden.

Bij de C pupillen hadden we maar liefst 5 Gloria debutanten aan de start. Milou, Sophie en Janne schoten uit de startblokken en Pepijn en Jonas hadden een geweldige eindsprint. Ongelooflijk knap zo’n eerste cross, best spannend, zware omstandigheden maar deze kanjers sloegen zich er door heen. Hopelijk zien we ze meer aan de start.

Ook bij de B pupillen en nieuw gezicht, Anikka mocht samen met Kaat de Gloria kleuren verdedigen. Ook Annika blijkt een goed sprint in huis te hebben. Kaat had vandaag helaas haar dag niet, maar dat hoort er soms ook bij.

Bij meisjes A pupillen was Lenthe weer van de partij en ook nieuweling Jasmijn stond aan de start. Het is best lastig om zo’n eerste wedstrijd te lopen en uitlopen is dan al een zeer goede prestatie. Uiteraard stonden alle andere bekende cross atleten van ons team ook aan de start. En werden er diverse podiumplaatsen gehaald.

Melissa en Tom waren ook weer van de partij. Tom liep een goede wedstrijd en zo ook Melissa, die ondanks een kleine valpartij, toch de finish haalde en een 3e plaats.

Ook bij de junioren stonden de bekende atleten weer aan de start. De meest in het oog springende feiten waren de gouden podiumplaats van Nikki, de valpartij van Martijn en de sokken van Timo. Dat laatste is tot op het moment van schrijven van dit stukje, nog niet helemaal duidelijk.

Eddy, Ronny en Erwin liepen de grote cross en behaalde daar de nodige punten voor het klassement.

Met deze mooie groep is het wel duidelijk dat we meedoen om het podium en veel punten hebben behaald voor het klassement. Volgende week het strijdvizier gericht op Rijen, de Spiridon cross. Verder kunnen we alvast melden dat na de laatste cross in Dongen, er weer een cross/indoor feestje gepland staat. Dus reserveer alvast je agenda.

Uitslagen: https://uitslagen.nl/uitslag?id=2020011213361&tl=nl&zk=gloria

Foto’s: https://photos.app.goo.gl/eA6YCrHNRdnfu99T8

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *