Halloweentocht 1 november

Ook dit jaar kom er weer een Gloria HALLOWEEN spooktocht. Deze gaat plaats vinden op Donderdag 1 november om 19.00 uur.  Dit is voor al onze atleten vanaf de C-Pupillen.  Verdere informatie hierover volgt.

We zijn al weer druk bezig om van alles te regelen, om onze Halloween spooktocht weer met succes te laten verlopen zijn we nog op zoek naar:

 • Figuranten. Ouders die het leuk vinden om verkleed in het bos te staan/ rond te lopen. De kinderen moeten langst figuranten een opdracht doen of ze vinden. Het zou fijn zijn als je zelf voor een kostuum kunt zorgen. Heb je dit niet dan hebben we een paar tot onze beschikking (maar niet heel veel).
 • Mensen die kunnen schminken. Om onze figuranten nog enger er uit te laten zien zijn we op zoek naar mensen die ons kunnen schminken en daar spullen voor tot hun beschikking hebben.
 • Begeleiders. De kinderen zullen in groepjes rond lopen met een begeleider. (ook als uw kind het spannend vindt, en graag heeft dat de ouder/verzorger mee loopt graag laten weten!) Laat dan ook even weten bij welke groep u graag zou meelopen.

  Als je interesse hebt om ons te helpen graag z.s.m. een reactie naar: verheijenclaudia@hotmail.com

 • de reactie kan door in het onderstaande bericht te kopiëren en kruisjes tussen de haken te zetten 

  Naam/namen: ………….

  [ ] ik doen mee als figurant
                  [ ] Ik zorg zelf voor een kostuum
                                  [ ] ik moet hiervoor geschminkt worden
                  [ ] Ik heb geen zelf geen kostuum

  [] ik doe mee als begeleider van een groepje
                  [] voorkeur van een groepje namelijk …….

  [] ik kan figuranten schminken en ik heb hier zelf spullen voor

  [] andere opmerkingen …….

  Als je ideeën hebt horen we deze ook graag!

  Groetjes,
  Laura & Claudia

 

Wil je als lid iemand meebrengen om deel te nemen aan deze tocht, dan mag dat! Kosten hiervoor bedragen € 2.50 (bij voorkeur overmaken op NL32RABO0103816348 t.n.v. Gloria Atletiek o.v.v. Naam lid en naam wie je mee wil brengen). Leden zelf, doen GRATIS mee!

Halloween

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *