Halve van Renesse

Zondag 5 juni was voor een aantal gloria leden “De grote dag”, John, Petra, Lidy, Nikki, Rob, en Ramon gingen de Halve van Renesse lopen.

Bijzonder was dat op zondagochtend ook de eerste supporters uit Baarle in Renesse arriveerde. Petra, Susan, Almera, Sandra, Margot en Claudia, bedankt voor deze leuke verrassing en het mooie spandoek.

Na een gezamenlijke koffie, was het tijd om te vertrekken richting het parcours.

Voor Nikki was het haar alles eerste halve marathon en dan meteen ook een hele zware. Maar ze had er goed voor getraind en was er klaar voor. Haar doel om onder de 2,5 uur te finishen, behaalde ze ook nog.

Petra en Lidy liepen hun tweede halve marathon. Ze hadden misschien iets minder goed getraind dan Nikki en waren  nerveus voor wat ging komen. Petra kreeg ’s morgens geen hap door haar keel, zo spannend vond ze het. Maar al bij al hebben ze goed gelopen en kwamen Lidy en Petra hand in hand over de finish.

John, Rob en Ramon hadden al vaker een halve marathon gelopen maar John en Ramon nog nooit in Renesse.  John  had  ook minder getraind dan goed voor hem zou zijn. Toen hij de duinen zag, waar hij over moest, krabte hij zichzelf wel even achter de oren

Rob en Ramon hadden zich goed voorbereid op deze zware halve Marathon. Maar of het feestje de avond voor de wedstrijd nou een goede voorbereiding was voor Rob? Het bleek het toch goed uit te vallen, Rob liep maar liefst 10 minuten sneller dan vorig jaar.

De halve van Renesse was een prachtig, uitdagend, zeer gevarieerde, mooie route. 5 km strand, hoge duinen, schelpenpaadjes, bospaden, mulzand en stukjes (god zij dank) gewone weg.

Het was een geweldige loop die zeker naar meer smaakt. Met als motto: ” Zeelucht is ons enige doping.”

Iedereen was tevreden met zijn of haar tijd.

Rob Seegers       1.46.21

Ramon Zanoni            2.02.17

John Hermans      2.08.48

Nikki Wolff       2.23.00

Petra de Jong     2.23.50

Lidy Swolfs       2.23.50

 

Neeltje en Sietske hebben de halve van Renesse gewandeld. En hebben het streven om volgend jaar gewoon te lopen, want het bloed kruipt………

 

Lidy en Petra

Lidy en Petra

De lopers met spandoek uit Baarle

De lopers met spandoek uit Baarle

De laatste adviezen van de trainers

De laatste adviezen van de trainers

 

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *