Het regende PR’s en podiumplaatsen in Rijen

Gloria Atletiek laat van zich spreken bij open baanwedstrijd

Hoewel een fris regenbuitje geen overbodige luxe was geweest afgelopen zondag, regende het PR’s tijdens de open baanwedstrijd in Rijen waar een 10-tal Gloria atleten deelnamen. Van pupillen tot masters stonden op de startlijst bij Spiridon. In de ochtend werd in een razend tempo een volledige meerkamp met 4 onderdelen bij de pupillen afgewerkt, wat een terecht compliment opleverde voor de organisatie.

Amber had supporters meegenomen en met papa, zelf voormalig atletieker, als coach, werden er verschillende PR’s gebroken en behaalde ze een 4e plaats in de meerkamp. Ook Rens, de benjamin bleek in vorm en werd knap 6e in de combinatie categorie met de c-pupillen met maar liefst 3 PR’s. Sanne, Femke en Valerie streden zij aan zij bij de A-pupillen. Hoewel Femke niet op de foto wilde, heeft ze wel haar eigen clubrecord uit de boeken gegooid met bal werpen. De loopnummers gaven Sanne en Valerie een boost en ze behaalde alle twee dan ook een PR bij de sprint en de 1000 meter. Zo werd deze top ochtend afgesloten met een mooie prijsuitreiking en uiteraard werden de diploma’s uitgereikt.
Later op de dag kwamen er gelukkig wat meer wolkjes tevoorschijn zodat Dewi, Jelmer, Timo en Erwin zich op konden maken voor hun onderdelen. De junioren, senioren en masters namen deel aan losse onderdelen, dus geen meerkamp. Er deden atleten mee uit de regio maar ook Zuid-Afrika, Zimbabwe en Namibië. De Gloria atleten haalden maar liefst 5 podiumplaatsen binnen. Dewi en Jelmer sprintten ook nog naar een PR en Timo kogelde naar zijn beste prestatie. Erwin deed ook een keertje mee en haalde bij de masters een PR bij ver. Wellicht waren de aanwijzingen van zoon Martijn hierbij wel van belang. Ook bij de 100 meter stond hij zijn mannetje tussen de junioren in een tijd van 13,70 Kortom, een topdag voor onze atleten.
Over 2 weken staat er nog een open pupillen wedstrijd bij Dongen op het programma en dan kunnen we genieten van een welverdiende vakantie, of toch niet….

Uitslagen

FIMG_5370oto’s

 

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *