Indoor Spiridon in Alphen

Veel PR, maar ook een domper op de feestvreugde

Zondag 19 maart stond de laatste indoor  van het seizoen op het programma. Alleen het er naar toe gaan was genieten. Zo dichtbij….gewoon in Alphen. Als je dan uit Chaam komt net als Femke en Sanne is het gewoon in “ons Dorp”.

Rens onze benjamin, heeft letterlijk en figuurlijk het atletiek licht gezien. Als mini pupil staat hij zijn mannetje wel. Rens werd bij de mini-pupillen 1e bij hoog , 1e bij sprint en 4e bij kogel.  Bij alle drie de onderdelen behaalde hij ook een PR (persoonlijk record) Dus met wat meer spinazie staat Rens nog een mooie atletiek toekomst te wachten.  Helaas gleed Rens na afloop tijdens het spelen nog uit en viel hij stevig op zijn hoofd. Hij viel zo  hard dat er echt nog even door de huisartsenpost naar gekeken moest worden.  Een domper op deze mooi sportieve dag, want Rens moest ook ter observatie een nachtje in het ziekenhuis blijven. Beterschap Rens.

Stefan doet altijd zijn eigen ding. Heeft liefst niet te veel bemoeienis van anderen.  Met hoog sprong hij 0.90 cm wat hem een PR opleverde en daar was hij duidelijk heel erg trots op. Wij zijn ook trots op Stefan zijn zelfstandigheid. Al vindt een trainer het soms ook wel leuk om nodig te zijn.

Voor Florien was het haar 2e wedstrijd. Ze vond het nog steeds heel erg spannend. Ook omdat ze de lat voor zichzelf wel heel hoog legt. Florien behaalde  bij Kogel en Sprint een PR. Hoogspringen ging haar ook goed af, al haalde ze niet de hoogte van de vorige wedstrijd. Misschien ook omdat we besloten  hadden dat ze beter met haar rechtervoet  kon afzetten. Maar met een beetje oefenen, komt die lat echt veel hoger.

Bij de A pupillen 1e jaars stonden Imke en Ziva aan de start. Imke sprong een dikke PR bij hoog. Het lukt haar om met een schaarsprong over 1.15 te springen. Ze was zo blij dat  de tribune opvloog om dit geweldige feit met haar moeder te vieren.

Ziva behaald bij kogel een PR met 4.16. Met Hoog evenaarde ze haar PR. Dus ook voor Ziva kon deze indoor niet meer stuk. Ziva zie je steeds meer genieten tijdens de wedstrijden.

Femke en Sanne hadden vorige week in Apeldoorn al gepiekt. In Alphen geen PR’s maar wel gewoon een goede wedstrijd. En in ieder geval kampioen bijdehante tante’s. Trainster Claudi kent haar plek weer.  Deze twee dames streden in “eigen” dorp. Onder toeziend oog van opa en oma. Femke mocht de 1e prijs van het regiocircuit mee naar huis nemen. Wat haar een prachtige beker opleverde. Hierop zijn we als vereniging natuurlijk ook meer dan trots.

Michiel Gulickx had zijn dag niet. Maar ook hij had vorige week gepiekt in Apeldoorn. Bij atletiek moet je iedere week van jezelf winnen. Dat lukt helaas niet altijd. Michiel had moeite met het verbijten van zijn teleurstellingen. Maar ook hier leer je van Michiel. En de ene atleet groeit harder dan de ander. Maar met jou mentaliteit zit het wel goed. Volhouden……resultaat volgt.

’s Middags was het de beurt aan Timo en Martijn. Martijn die gelukkig weer een beetje hersteld is van allerlei blessures. ’s Morgens hielp hij de jongere atleten. ’s Middags was hij zelf aan de beurt. Helaas konden de heren alleen aan het kogelstoten deelnemen. Ze behaalde hier wel beide een PR, Martijn 5.90 en Timo 6.87. Daarna werd de wedstrijd afgelast omdat de vloer door het vocht heel glad was geworden. En dat veiligheid boven alles gaat.

Foto’s worden later deze week toegevoegd. Jullie begrijpen dat Erwin nu andere prioriteiten heeft.

foto’s Erwin

20170319_124951

Reacties

 1. Claudi
  19 maart 2017 om 17:19

  Beterschap voor Rens, we wisten al dat het een topper was. Maar nu een super topper. Hopelijk mag hij morgen weer naar huis.

 2. Gerard
  19 maart 2017 om 17:26

  Het zijn allemaal toppers!
  Sterkte met en voor Rens.

 3. Monica Snepvangers
  19 maart 2017 om 18:03

  Goed gedaan allemaal, Rens beterschap. Hoop dat je weer snel van de partij bent. En stiekum heb ik Stefan zo af en toe wat belangstelling gegeven omdat er van mij van Atledo ook maar een in het groepje zat. Zo knap voor een b pupil om al zo zelfstandig bezig te zijn. petje af hoor!

 4. Tom
  20 maart 2017 om 11:22

  Rens is een bikkel! Dus hopelijk knapt hij snel weer op.

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *