Juniorenweekend 2022

Het weekend van Gloria Atletiek waar een heel jaar naar uitgekeken wordt door de groep junioren.

In het weekend van 11 t/m 13 november jl. was het dan weer zover. Met een groep van 36 personen waren wij net als in 2021 te gast bij De Nekker in Mechelen.

Om alles te vertellen wat er gebeurt is tijdens dit weekend gaat wat ver. Maar dat er gelachen is en zeker ook fanatiek gesport, dat is zeker. Het lachen was zeker tijdens het spel met de vele ballonnen. Bij sommige gingen de ogen open, terwijl het juist een gewoon spelletje was. Wat te denken van de 4 verschillende optredens. Wat was dat mooi om te zien en zeker het lachen waard, maar het was enkel toelachen, want dat er binnen de groep respect naar elkaar toe is, is wel duidelijk. Dat de junioren van Gloria Atletiek echte sportmensen zijn is duidelijk. Wanneer er een spel gespeeld werd, dan was iedereen fanatiek, want niemand wil verliezen. Tijdens de laddercompetitie spatte het fanatisme er letterlijk vanaf. Iedereen wilde bovenaan eindigen. Ook de 4 meisjes in ons eigen binnenzwembad streden voor alles wat ze waard waren. Zelfs zo erg dat er haast meer water naast het zwembad lag dan erin. En het fanatisme ging door tot en met zondag. Tijdens het laatste spel (goudpikkerspel) liet niemand merken dat er wat weinig geslapen was, de knop ging bij iedereen om en ze gingen er volledig voor.

Maar niet alles ging helemaal goed. Wat te denken van de pannenkoeken. Iedereen wilde graag helpen, gevolg, ruim 130 pannenkoeken te veel gemaakt. Maarrrrrrrr, uiteindelijk zijn alle pannenkoeken opgegeten. Daarnaast zijn wij er helaas weer achter gekomen dat telefoons niet kunnen vliegen.

Er is nog veel meer gebeurt tijdens het weekend, te veel om op te noemen. Maar daar hebben wij de foto’s voor. De foto’s geven een mooie beeld over weer een top juniorenweekend van Gloria Atletiek.

Bedanken:

Omdat Mechelen niet echt om de hoek ligt, willen wij alle ouders bedanken die zich beschikbaar hebben gesteld om de deelnemers te brengen en of te halen. De trainers kunnen van alles organiseren, maar als de ouders niet mee willen werken, dan komen wij nergens. Nogmaals onze dank. Daar naast willen we zeker ook Tuijtelaars Service bedanken voor het beschikbaar stellen van een busje voor het vervoer van deelnemers, maar zeker ook een groot gedeelte van de benodigde spullen. Als laatste willen wij ook ‘t loopt in de soep bedanken van de mooie financiële

bedragen die wij vrij mochten besteden.

Op naar 2023, maar natuurlijk zullen er in de tussentijd nog meer activiteiten speciaal voor de junioren worden georganiseerd.

De Trainers

Foto’s: https://photos.app.goo.gl/abfXhsbryPe7Whxd7

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *