Kapellekensloop te Minderhout

Gloria op weg naar aardbeien

Zaterdag organiseerde de KWB te Minderhout voor de 24e keer de Kapellekensloop.  Een ludieke loopwedstrijd waar doorgaans veel Gloria atleten aan deelnemen, zo ook deze editie.

De jongste atleten mochten traditioneel getrouw de spits afbijten op een sprint van 100 meter. Rens sprintte naar een knappe 3e plaats; Michiel werd 16e in een groot en sterk deelnemersveld bij de 600 meter. Ook Lieselot was van de partij in deze thuiswedstrijd.  Zij greep helaas net naast een podiumplaats maar toch een zeer knappe prestatie. Martijn en Erwin hadden de spreekwoordelijke handschoen weer opgepakt voor een ouderwetse onderlinge strijd op de 3km. Martijn trok aan het langste eind en finishte binnen 11m53 echter Erwin ging er met een podiumplaats vandoor in de categorie masters. Ook Lieve was van de partij die 15 minuten voor tijd het startnummer overnam van dochter Lieselot.
Hierna was het de beurt aan de 10km en 5km lopers.  Rob Seegers kwam al snel door na de start gevolgd door John. Zoals gebruikelijk liepen Floor en Neeltje zij aan zij, alleen deze keer werden zij vergezeld door Anouk die haar eerste 10km liep. Luc en Kathleen maakten gebruik van deze gelegenheid om nog wat bij te praten, kort gevolgd door Petra die nog een halve marathon in haar benen had van vorige week. Marleen en Margriet hadden veel plezier onderweg en ook Lieke had gezelschap meegenomen voor haar 5km.  Jorinda liet zien in vorm te zijn en dat fietsen ook een goede training kan zijn voor loopwedstrijden.  Pieter was ook van de partij en leek het enigszins zwaar te hebben maar leverde een goede prestatie.
Na afloop mocht iedereen de verdiende aardbeien ophalen om thuis te genieten van welverdiende rust EN aardbeien met slagroom natuurlijk.   Voor de uitslagen verwijzen we naar deze site

foto’s: Erwin Gulickx

Voorbespreking

Voorbespreking

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *