Kerstmutsen zeskamp

Gloria Atletiek gaat sportief het jaar uit! 

Zaterdag 29 december was de laatste jeugdtraining van 2018. Onze trainsters Laura en Claudia hadden een leuke Kerstmutsen zeskamp in elkaar gezet. Er werd gesport (gestreden) en plezier gemaakt tijdens deze laatste training. Zie de Foto’s Laura. Het laatste uurtje “atletiek” vloog voorbij! Na de training namen we ook nog even afscheid van Inge, onze kleutertrainster. Ze gaat samen met haar man Jos de reis van hun leven maken. Omdat we Inge tijdelijk moet missen, gaat Claudi de Kleuters en Mini pupillen trainen (maar we zijn zoekende naar nog een kleuter/peuter trainster).

We sloten dit sportieve jaar af met warme chocolademelk in ons prachtige clubgebouw.

Gloria atletiek kijkt weer terug op een sportief 2018! Een jaar waarin we 40 jaar bestonden! Een jaar waarin een grote wens werkelijkheid werd. We kunnen ons al niet meer voorstellen hoe we het zonder clubgebouw deden. Een jaar waarin we lieten zien dat we op sportief gebied ons mannetje staan. Onze jeugdleden gaan het jaar zelfs uit met een 2e plek cross circuit Met nog 4 wedstrijden te gaan hopen we dat in 2019 nog meer jeugdatleten meedoen aan wedstrijden.

Langs deze weg, grote dank aan iedereen die het mogelijk maakt dat Gloria Atletiek is wat het nu is. Een vereniging die staat als een huis!

Op naar een sportief 2019! Er zijn al weer nieuwe plannen en ideeën.

Tot ziens bij Gloria Atletiek, altijd welkom voor gratis proeftrainingen voor jong (vanaf 3 jaar) en oud……….

 

Kerstmutsen

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *