Eindelijk cross weer!

Mardenkro Enclavecross

Afgelopen zondag stond de jaarlijkse Enclavecross op het programma. Eindelijk een drassig cross parkoers in de bossen van Baarle. Om te beginnen een welgemeend dank je wel voor de organisatie en vrijwilligers die deze editie weer mogelijk hebben gemaakt.  Gloria laat altijd zien dat we niets zijn zonder elkaar, en dat niet alleen met de cross.

De kleuters mochten de spreekwoordelijke aftrap verrichten, dapper en vol spanning liepen zij hun rondje in de blubber en dat verdiend een extra compliment. Daarna barstte het regio geweld los bij de pupillen waar er fel werd gestreden om elk puntje, individueel en voor de club.  Sommige wat ziekjes, de andere vol december energie maar allemaal zetten zij hun beste beentje voor.  Dat deden ook de junioren waar de snelheden al een stuk hoger liggen en de afstanden wat verder.  Zij streden met de visvijver als decor, voor de ereplaatsen.  Fijn om te zien hoeveel Gloria jeugdatleten er aan de start stonden, dat maakt de trainers extra trots.  Het hele jaar door wordt er hard gewerkt tijdens de trainingen en dan is het goed om te zien tijdens een wedstrijd welke vruchten dat afwerpt.

Ook stond er weer delegatie specials aan de start met daarbij onze eigen Tom, Melissa en Denise.  Zo was ook trainster Monica weer extra trots op deze deelnames.  Hierna konden de A junioren, vrouwen senioren, masters en recreanten aan de bak.  Bij de dames senioren won Lysanne Wilkens in een tijd van 20:52   Dit keer stond dit onderdeel ook in teken van de buddy-run voor onze ‘afstuderende’, startende hardlopers. Een extra dank je wel voor de buddy’s die met hun inzet deze run extra succes brachten.

Bij de mannen senioren en masters stonden er veel toppers op de startlijst en er werden dan ook, ondanks het modderig parkoers, mooie tijden afgeleverd.  Bij de mannen senioren won Max Polak in een tijd van 30:52 gevolgd door Lauran Beijens in een tijd van 31:38

Mooi op tijd kon er worden opgeruimd en het vizier worden gezet op de EK cross in de Beekse Bergen volgende week.  Gloria bedankt voor deze editie van de Enclavecross en natuurlijk ook de sponsoren bedankt, zonder jullie is dit niet mogelijk.

 

Foto’s Erwin

Foto’s Luc: volgen spoedig

Uitlslagen.nl
starters

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *