Mastboscross

Vrijdagavond laat kregen we bericht dat de Loopgroep Goirle Cross niet door ging. De organisatie kon de veiligheid van de lopers door de dikke laag sneeuw op een harde oneffen ondergrond niet garanderen. Een besluit dat respect verdient!
Voor de atleten van Gloria Atletiek betekende dat onverwacht een vrije zondagochtend. En voor de jeugd is dat toch een teleurstelling. Want crossen is echt bijzonder leuk! Ook de trainingen voor de allerjongsten werden afgelast, iets wat ook zelden gebeurd bij de Atletiek. Maar om pupillen warm te houden, als de temperatuur ruim -10 aangeeft is toch erg lastig. Gelukkig is het anno 2012 goed te doen om iedereen snel te bereiken via mail, social- media en de site. Blijf dan ook vooral de site in de gaten houden, mocht de Elfstedentocht koorts oplopen en het zo koud blijven dat trainen niet mogelijk is (vooral voor de jongere atleten).
Wie gewoon een wedstrijd ging lopen, was Annelot. De Mastboscross ging afgelopen zaterdag gewoon door . Het vroor daar zo hard, dat de videocamera die videobeelden zou maken schade opliep. Dus helaas hebben we niet kunnen zien hoe Annelot Finishte.
Annelot liep 1850 meter in 7.49! Ook Oskar Baijens heeft in breda gelopen: 9930m in 45.15min
Annelot & Oskar geweldig, dat jullie ondanks de extreme kou, gewoon meededen.
Zondag a.s. staat de 10e (9e) en laatste cross van dit seizoen op het programma. Gloria Atletiek staat op de 2e plek in het regio circuit en naar alle waarschijnlijkheid zullen we daar ook na de laatste cross blijven. We hadden graag ook het “grote” Attila verslaan. Maar goed, alle andere veel grotere verenigingen laten we mooi achter ons! En al jaren lukt het Gloria Atletiek om op het podium te komen. En dit is echt een bijzondere prestatie!
Alleen Bram zal nog mee moeten doen voor zijn 5e cross. Maar Gloria Atletiek heeft maar liefst 37 atleten die aan de minimaal 5 crossen hebben meegedaan! Martijn Gulickx & Inge v.d. Hout zijn zeker van een podiumplaats. Bram, Janneke & Jolien waarschijnlijk ook, maar ze zullen zondag dan echt nog hun beste beentje voor moeten zetten.
Mocht u ons zondag willen komen aanmoedigen? Dan zijn we te vinden bij DE Duiventoren in Dongen. Eerste start is om 10.00 uur.
Op zondag 4 maart tijdens de snertcross maken we bekend wie de van deze crossers de felbegeerde wisselbeker heeft gewonnen!

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *