Mooie indoorwedstrijd in Reusel

Start van het indoorseizoen bij Gloria Atletiek
MOOIE PRESTATIES TIJDENS DE INDOORWEDSTRIJD IN REUSEL

De laatste zaterdag van de maand oktober is traditioneel de dag van de Indoor in Reusel, georganiseerd door AVR’69. Ook de allerlaatste dag van het atletiekjaar, en dus de laatste kans om in je ‘oude’ categorie nog PR’s te scoren. Gloria heeft zich in ieder geval weer van zijn beste kant laten zien met diverse goede prestaties en podiumplekken. Imke werd 3e in het klassement en liep een spectaculaire 600 meter. Valerie, altijd super fanatiek, nam Mirre op sleeptouw, voor wie het de eerste wedstrijd was. Mirre haalde meteen een 2e plaats in de meerkamp, dat beloofd nog wat. De broertjes Gulickx presteerden wisselvallig en zij waren niet geheel tevreden, maar uiteindelijk weer genoeg aanknopingspunten voor de volgende wedstrijd. Ook Timo zit in de lift met zijn prestaties en stond zijn mannetje bij Hoog en Kogel.
Bij de Junioren was het de laatste wedstrijd als D junior. Er waren 3 onderdelen, dus 3 keer kans om op het podium te komen. Sprint werd meteen een succes, Evelien en Anouk behaalde het podium. Het kogelstoten werd ook weer spannend. De organisatie was niet gewend dat er zo ver gestoten werd. Evelien behaalde een 3de plaats met nieuw clubrecord. Als laatste stond het hoogspringen op het programma. In het begin leek het alsof Anouk een nieuweling was, maar uit eindelijk behaalde ze toch nog een 2de plek bij het hoogspringen. Naast Anouk en Evelien horen de 2 Gitte’s ook bij de vaste groep wedstrijdatleten en daar zijn wij super trots op. Gitte Wilmsen deed ook zeer goede zaken met een 4de, 5de en 6de plaats. Helaas net naast het podium, maar telkens met mooie resultaten. Ook Gitte Frijters liet duidelijk zien dat ze aanwezig was. Ze zat in de halve finale van de sprint, ze wist de kogel toch ruim 9 meter weg te stoten en ze zat met het hoogspringen maar net onder haar PR. Om de goede prestatie te vieren en om de D junioren periode goed af te sluiten, trakteerde de trainer nog op een rondje McDonalds en dat gaat er bij elke atleet altijd in. Op naar de volgende indoorwedstrijden.