NK indoor & NK cross

De afgelopen weekends stonden in het teken van Nederlandse Kampioenschappen. Nikki liep vorige week de NK cross en Rens deed afgelopen zondag mee met NK indoor.

Natuurgebied Netl in Flevoland was wederom het decor voor de nationale kampioenschappen. Een mooie gelegenheid voor Nikki om het cross seizoen af te sluiten. Op het mooie, doch zware parkoers, behaalde Nikki een mooie 14e plaats en zo kon ze terug kijken op een mooi cross seizoen.

Afgelopen zondag stond de wekker van Rens al vroeg voor de reis naar Apeldoorn. De Omnisporthal is voor Rens inmiddels bekend terrein en hij was dan ook gemotiveerd voor zijn NK meerkamp. Bij het eerste onderdeel, hoog, was het gelijk raak, een vette PR. Een beetje twijfelend over de 1m, maar uiteindelijk kon hij met vertrouwen de 1m10 bijschrijven op zijn lijstje. Ietwat gehavend aan zijn pols, kogelde Rens naar een 4m92 en sprintte hij 60m in een tijd van 10.49 Zijn laatste onderdeel, 600 meter, bracht hem uiteindelijk zijn 2e PR. Een geweldige start bracht hem naar de 3e plaats in zijn serie.

Uiteindelijk mocht Rens zich nummer 35 noemen van Nederland en dat is best knap in een deelnemersveld van 92 atleten.

Nikki en Rens, gefeliciteerd met jullie prestaties, wij zijn trots!

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *