Uitslag Openingswedstrijd 2 april

Van Kaam & Partners openingswedstrijd

Afgelopen week vormden er wat donderwolken boven het atletiekveld. Maar liefst 180 atleten hadden zich opgegeven voor de openingswedstrijd, maar de helpende handen bleven achter.

Gloria Atletiek gooide zich in de strijd om voldoende vrijwilligers naar het atletiekveld te krijgen om alles in goede banen te lijden. De smeekbedes werden verhoord en inmiddels heeft de puber generatie ook uitgelegd waarom hun ouders niet mogen komen helpen…….Deze wijsheid nemen wij in onze volgende wedstrijd mee.

De zon en de sneeuw gingen de strijd aan afgelopen zaterdag, net zoals de Belgische atleten van TUAC en AC Merksplas met de Nederlandse atleten van AV Spiridon en natuurlijk had onze eigen Gloria de overhand. In België zijn toch weer andere regels dan in Nederland, dus soms hadden we wat ondertiteling nodig. Maar gelukkig is onze wedstrijdleider ook een Belg. Het werd een gemoedelijke wedstrijddag. Geen onvertogen woord zelfs als hier een daar een foutje werd gemaakt door de jury. De EHBO’er van dienst had gelukkig ook niets te doen.

De peuter/kleutergroep met louter Gloria atleten genoot met volle teugen en hebben totaal geen last van het feit dat de lat hoger lag dan anders. De pupillen genoten van lekkers wat van thuis meegekomen was of in de kantine te koop was en deden meer dan hun best. De junioren genoten van de gezelligheid met elkaar, hun prestaties en maakten nieuwe vrienden. Dit allemaal tijdens de atletiekonderdelen. Ten tijde van de laatste prijsuitreiking om 16.30 uur begon de kou toch de overhand te nemen. Al straalde iedereen van trots op zijn of haar prestaties. En waren ze teleurgesteld, dan wisten ze waar ze op de training op moeten letten.

Dank je wel Van Kaam & Parters, Dank je wel ’t loopt in de soep, jouw heerlijk verse soep nam gretig aftrek. We werden er weer warm van. Dank je wel iedereen die deze dag mee heeft doen slagen.

Dank je wel atletiekvrienden uit België en Nederland

Over 2 weken (16 april) is er een open meeting in Turnhout waar we ook weer welkom zijn. Zin om daar deel te nemen? Meer info bij je trainer of via Tom.

Uitslag openingswedstrijd

Foto’s openingswedstrijd (Helaas mist een reeks foto’s ivm een foutje op de geheugenkaart 🙁 )

Extra foto’s gemaakt door Spiridon: https://photos.app.goo.gl/6WyjwkfcUDViRHjC9

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *