Party@GloriaAtletiek

Feesten kunnen we wel bij Gloria Atletiek. “Onze” Kids trapte af gisterenavond. In het begin waren ze wat schuchter en afwachtend; welke muziek zal dj Luc gaan draaien? Maar als de papa’s en mama’s weg zijn breekt het feest los. “Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent.”

Prachtig om de dansoutfits van onze kids te zien.  Van rokjes en jurkjes, voetbalshirts of gewoon in atletiektenue als je net terug komt van de competitie. Het kan en mag ook allemaal.

Dansen kunnen atleetjes als de beste  van kabouter plop tot kinderen voor kinderen; “hupsakee”en “bewegen is gezond” de ‘swish swish’  de “shuffle”… en carnavalshit van links naar rechts” Tussendoor krijgen de kids drinken en een zakje chips.

Ook wordt de leeftijden duidelijk; de een kan nog onder een leuntafel door lopen (4 jaar), terwijl er ook stoere jongens al op “hangen”. Ook onze secretaris  tante Cor (Luckman) komt even langst  en wil even voor dj spelen. En het ballonnenspel levert een hoop plezier op!

Van al dat gedans krijgen we natuurlijk honger; lekker buiten aan de picknicktafels een frietje en een snack eten met je atletiekvriendjes. Dank je wel lieve Claud (@frietamientjes)

Na de groepsfoto en een welverdiend applaus mogen de kinderen weer naar huis om plaats te maken voor de groteren….

En eigenlijk is dit feest niet veel anders. Ook hier wordt gedanst, gefeest, frietjes gegeten.  Groot en klein het feest gewoon samen. Valerie en Michiel dwongen respect af met hun shuffle en hakken.  Menigeen kreeg een spoedcursus.  Maar alle loopscholing te spijt, we moeten nog veel oefenen samen. De zweetdruppels spatten ook hier in het rond. We genieten van een fantastische avond. Waarin we samen feesten.  DJ Jarno kreeg iedereen op de vloer. Hoe vaak zou hij in zijn leven al voor Usain Bolt hebben mogen spelen 😉
IMG_0046 (Small) IMG_0063 (Small) IMG_0067 (Small) IMG_0085 (Small) IMG_0105 (Small) IMG_0122 (Small) IMG_0137 (Small) IMG_0144 (Small) IMG_0157 (Small) IMG_0159 (Small)

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *