Podiumplaatsen, clubrecords en veel kilometers dit weekend

Wederom een druk maar gaaf weekend achter de rug voor vele Gloria atleten.  Met twee atletiekwedstrijden, twee loopwedstrijden en een trainersexamen, was het weekend goed gevuld.

 

Avondwedstrijd in Oosterhout

Femke, Sanne, Michiel en Martijn namen deel aan de avondwedstrijd regio 13 voor C/D junioren bij Scorpio.  Het resultaat: 4 podiumplaatsen, een officieus clubrecord en diverse PR’s.  Hoogtepunt was de geslaagde poging van Martijn voor het clubrecord op de 800 meter.  Met 3 sec. verbeterde hij het record uit 1989 !

Uitslagen:  https://www.atletiek.nu/wedstrijd/vereniging/28182/231/

 

Open baanwedstrijd in Rijen

Sinds enkele jaren organiseert Spiridon een open baanwedstrijd, een meerkamp voor pupillen en losse onderdelen voor junioren, senioren en masters.  Onze pupillen scoorde de ene PR na de andere.  Lander en Rens, inmiddels al behoorlijk ervaren atleten werkten hun programma af met diverse persoonlijke records en beide werden 6e in de meerkamp.  Freke haalde het zilver binnen en scoorde ook gelijk nog een clubrecord bij sprint.  Na de lunch startten de junioren en masters hun onderdelen.  Geert en Erwin lieten zien dat de trainingen van Paul effectief zijn, Geert scoorde een nieuw clubrecord bij speer en evenaarde deze bij ver.  Erwin verbeterde zijn eigen clubrecord op de 400 meter.  Valerie ging zeer goed bij hoog, samen met Meike.  Helaas voor Valerie kostte hoogspringen veel kracht waardoor de 1500 meter niet helemaal lekker liep.  Meike pakte het zilver bij de 600 meter net als Michiel, die haalde zilver bij hoog.  Ook Sanne en Femke waren in goede doen en de discus ging met elke worp steeds beter en bij speer behaalde ze goud en zilver.  Martijn deed deze keer geen loopnummer, maar wel ver. Dat leverde hem brons en een PR op.

Kortom, maar liefst 12 podiumplaatsen,  de PR’s zijn we nog aan het tellen evenals de clubrecords, deze moeten overigens eerst nog officieel worden bekrachtigd door de clubrecord commissie.

Uitslagen:  https://www.atletiek.nu/wedstrijd/vereniging/25268/231/

Foto’s: https://photos.app.goo.gl/osSwZCz2iqoxNpAp7

Renesse en Malle

Ook was Gloria vertegenwoordigd bij diverse loop evenementen.  De halve van Renesse en de wedstrijd in Oostmalle waren rood omcirkeld op de kalender van diverse Gloria lopers.

 

Trainers examen

Trots op onze 13 atleten die op zondag mee gingen om samen met Anne-Wil examen te doen! De cursisten van Atledo moesten atleetjes bij elkaar sprokkelen om er genoeg te hebben. Gloria komt daar even binnen wandelen met 13 atleten. We hadden zelfs een jarige atleet bij, gefeliciteerd Mirthe.  Dus er werd veel getrakteerd en Anne Wil werd in het spreekwoordelijke zonnetje gezet, gefeliciteerd Anne-Wil met het behalen van je diploma.

 

Volgende week competitie wedstrijd C/D, let op, niet in Drunen maar Waalwijk !!!

 

IMG_20190518_171541

 

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *