Pupillenwedstrijd, special events en BK voor C/D junioren

Het was weer een druk weekend voor onze wedstrijdatleten. Waar de pupillen en specials vertrokken naar Atledo in Dongen, gingen de C/D junioren naar de Brabantse Kampioenschappen in Zundert bij DJA. De onderdelen werden in tropische omstandigheden afgewerkt en dat hakte er toch wel in. In Dongen waren er gelukkig extra supporters aanwezig voor de nodige aanmoedigingen. Dank je wel, Lander en Xander.

De pupillen konden gelukkig hun wedstrijd in de ochtend afwerken en gingen als een speer. Freke en Amber haalde het brons op de meerkamp en Juul legde de focus vooral op zijn PR’s en haalde deze bij kogel. Ook Rens haalde PR’s en werd 4e in de meerkamp. Zijn 3m35 bij ver was waarschijnlijk wel zijn hoogtepunt van de dag. Ook op het extra onderdeel 150 meter sprint, gingen de atleten goed van start en ook hier was er eremetaal voor Freke.

Later die dag mochten Tom, Denise en Melissa hun PR’s verbeteren tijdens het specials event. Vanwege de warmte werd het programma ingekort. Een extra compliment aan deze toppers die ondanks de omstandigheden toch nog enkele PR’s mee naar huis hebben genomen.

Ondertussen werd er in Zundert vooral een gevecht met de warme omstandigheden geleverd. Michiel vergiste zich zelfs van broodtrommel en at de boterhammen van Erwin op. Ook Mathijs had niet echt de punch die we normaal van hem gewend zijn. Timo kogelde een acceptabele 8m64 en Sanne werkte haar onderdelen af onder het blakende zonnetje. Valerie evenaarde haar PR op de 60m horden. Femke leek de enige te zijn die geen last van de warmte en mocht 2 x het zilver mee naar huis nemen. Zowel bij speer als kogel werd het eremetaal zeker gesteld. Met name de 10m32 PR bij kogel sprong eruit.

Uiteindelijk kon iedereen op tijd naar huis om af te koelen en terug te kijken op een mooi voorseizoen.

Foto’s en uitslagen Dongen:

https://photos.app.goo.gl/NTQDhCvwbR1nXjV56

https://www.atletiek.nu/wedstrijd/vereniging/24927/231/

Foto’s en uitslagen Zundert:

https://photos.app.goo.gl/pbq3tM5XPQSVAP8y7

https://www.atletiek.nu/wedstrijd/vereniging/27038/231/

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *