Rotary Atletiekmeeting.

In Tessenderlo, bij atletiekvereniging Looise AV, had men een wedstrijd georganiseerd voor atleten met een beperking. Claudia, Marit en Tom hadden zich hiervoor ingeschrevenen en zijn op zondagmorgen 22 april om 08.30 uur samen met trainer Ad vertrokken naar Tessenderlo. Het weer was prachtig en om 10.00 uur zijn de wedstrijdonderdelen van start gegaan.

We hadden ingeschreven voor de onderdelen verspringen, kogelstoten en de 400 meter. De onderdelen werden verdeeld over de dag afgewerkt en met het totaal van 197 atleten was het soms passen en meten om iedereen voldoende tijd te geven om zijn prestaties neer te zetten. De prestaties waren goed met o.a. 2.97 cm voor Marit met verspringen, 5.40 meter voor kogelstoten van Claudia en 4.39 meter kogelstoten met een kogel van 7 kg voor Tom.

Tom heeft als extra nog als invaller in de 400 meter estafette in de ploeg van ACW 66 uit Waalwijk deelgenomen zodat de ploeg toch deel kon nemen ondanks een afmelding door ziekte. Tijdens de dag werden we voorzien van allerlei drankjes en hapjes zodat we niets te kort kwamen tijdens het sporten.

Als afsluiting mochten alle atleten op het podium komen om naast een medaille ook een aantal leuke prijzen in ontvangst met o.a. een complete gereedschapsbox.

Deze dag was mogelijk gemaakt door Rotary Tessenderlo en Looise AV, we bedanken hun natuurlijke voor de heerlijke dag die we hebben gehad en zijn zeker van plan om volgend jaar weer deel te nemen.IMG_7891

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *