Scorpio cross

Ondanks de voorspellingen, vielen de buien elders dan in Oosterhout. Zelfs het zonnetje kwam stralend achter de wolken supporteren voor onze Gloria atleten. Het werd dan ook een top dag.

De opwarming onder leiding van Michiel wierp zijn vruchten af. Annika was de eerste Gloria atleet aan start, een berekende start eindigde in een top eindsprint. Ook haar broer Jonas, startte wel iets sneller, maar ook zijn finish knalde door de speakers. Brim en Lander Liepen daarna hun 900 meter en Lander mocht het brons mee naar huis nemen, althans zonder prijsuitreiking. De prijs wordt nog nagestuurd. Ook de zusjes Denise en Melissa mochten respectievelijk zilver en brons mee naar huis. Dank je wel Anne-Wil voor de support.

Nu was het de beurt aan de junioren. Meike, Amber en Mirthe startten in dezelfde serie, andere categorie. Amber, terug van weg geweest, Mirthe gesteund door haar hondje en Meike haalden alles uit de kast. Jan liep zijn eerste cross, ging heel snel van start, maar kon toch een mooie klassering uit de wacht slepen, net als Stan die weer keurig in de subtop eindigde.

Rik liep ook een dijk van een wedstrijd, zeer kort gevolg door Juul, die boven zichzelf uit steeg. Michiel mocht ook aan de bak en haalde de 4e plaats op zijn 4400 meter. Nikki haalde ook een mooie 4e plaats bij de senioren vrouwen en het slotstuk was aan Erwin die de cross mocht sluiten.

Volgende week de NK Cross bij de Warandeloop te Tilburg.

Uitslagen: https://uitslagen.nl/uitslag?id=2021112113351&tl=nl&zk=gloria (nog niet compleet op moment van schrijven)

Foto’s: https://photos.app.goo.gl/gpaaWhqKoN8XfgSu6

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *