Smokkeltraining 2015

 

Smokkeltraining 2015 was weer eens een groot succes, alle kinderen hadden weer super goed hun best gedaan om er zo origineel mogelijk uit te zien. Er was zelf een groep bij waarvan alle kindjes verkleed waren. Ook werd er door de kleuters in de zaal getraind en daar waren ook de meeste kinderen verkleed. Sommige kinderen zaten ook echt helemaal in hun rol zoals ze verkleed waren. Super gedaan kinderen!

Bij de volwassenen was de animo iets minder, maar er waren er toch een aantal bij die er leuk uitzagen waardoor we ook een winnaar bekend konden maken.

Hierbij wil ook de trainer een compliment geven wat deze zagen er ook super uit. Sommige trainers maakte er ook een carnavals training van waarbij er geschminkt moest worden.

Aan de best verkleedde atleet werd ook een prijsje vergeven, zowel aan de volwassenen als aan de jeugd. De winnaar van de jeugd is Jasmijn Kools geworden. Zij was verkleed als een ridder van Raveleijn. Bij de volwassenen is Petra de Jong winnaar geworden Zij was verkleed als Donald Duck.

Volgend jaar gaan we zeker weer een smokkeltraining houden, want het zag er echt leuk uit.

smokkel

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *