Snertcross

Het beloofde een stralende dag te worden voor onze Snertcross, echter bij het opstaan op zondag 20 maart bleek Maart toch zijn staart te roeren. Sneeuw, koud, ach snertweer……..

Om 10.45 uur starten onze kleuters, gelukkig waren dat er dit jaar wat meer dan anders. Onze peuter/kleutergroep heeft dan ook de toekomst.  Er werd een klein rondje van ruim 300 meter in het bos gelopen. Uiteraard mocht papa of mama mee als dat nodig was. De kleuters kwamen ook terug alsof er niets gebeurd was. Lachend over de finish onderweg naar de snert of gewoon wat limonade.

Voordat iedereen die ouder is dan 5 startte, was er nog de prijsuitreiking van de het crosscircuit. Een mager crosscircuit door iets met C…..  Hopelijk kunnen we komend jaar weer aan wat meer wedstrijden deelnemen. Op de 3e plaats mochten Rik en Amber op het podium, Zilver was voor Mirthe en Lander mag dit jaar in navolging van zijn zus komend jaar de wisselbeker poetsen en koesteren.  Bij de volwassenen, was Brons voor Eddy, Erwin en Tom  en Goud voor Nikki.

Door een klein oponthoud konden een dikke 30 tal lopers starten voor hun rondjes. Ze mochten kiezen voor minimaal 1 rondje 1300 meter en Max 6 rondjes 9700 meter. Vele lopers zaten goed in hun conditie en kozen voor het max aantal rondjes. Maar intussen was de zon tevoorschijn gekomen. Dus onze speaker loodste iedereen door dit heerlijke loopweer. De snertcross gaat om niets, dan snert maar Tom bleek de snelste loper, gevolgd door Rik en Michiel.  Maar het ging om het meedoen, zeker niet voor het winnen. Een uur na de start zat iedereen dan ook aan de snert of de koffie.

Deze editie kan weer in de geschiedenisboeken. We gaan ons opmaken voor de openingswedstrijd voor de jeugd op zaterdag 2 april. Hopelijk met veel deelname.

https://photos.app.goo.gl/goP3SPWr7pim5chU9

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *