Soos “Stuif es in” meets Gloria Atletiek.

IMG_8424

Op vrijdag 24 mei waren de deelnemers van Soos Stuif es in te gast bij Gloria Atletiek op hun prachtige sportcomplex. De bedoeling van deze meeting was de leden van de soos in contact te brengen met de atletiek sport. Er was gekozen voor het beoefenen van echte atletiek onderdelen omdat dit meteen duidelijk maakt hoe leuk atletiek kan zijn.

De deelnemers druppelden binnen en na een korte uitleg zijn we direct gestart met een gezamenlijke warming up. Tijdens deze warming up werd direct de sfeer gezet voor het verdere programma waarin iedereen spontaan meedeed en er een gezellige sfeer ontstond.

Na de warming up werd de groep in drieën gesplitst en ging ieder groepje met een atletiek onderdeel aan de slag. Naast verspringen waren kogelstoten en een vaardigheidsparcours de onderdelen. Na een uitleg door onze trainers en wat oefenen werden er steeds meerdere pogingen gedaan om mooie prestaties neer te zetten. Er werd zeer enthousiast gewerkt en er werden goede prestaties geboekt,  maar daarnaast hadden we samen ook  veel  lol.

De tijd vloog voorbij en voordat we het wisten was het 21.00 uur, het einde van de avond. Om de avond af te sluiten werd iedereen uitgenodigd voor een drankje met een stukje cake in het nieuwe clubgebouw. Tijdens de koffie werd er door Gerard hard gewerkt om de beste prestaties van de deelnemers op een mooie prestatiekaart af te drukken.

Rond 21.30 uur zijn de prestatiekaarten uitgereikt en hebben we na een leuke avond afscheid van elkaar genomen. Zowel de leden van Soos Stuif es in als de vrijwilligers van Gloria Atletiek hebben een heel leuke avond gehad waar we met plezier aan terug denken.

Langs deze weg nog een bedankje voor de vrijwilligers van Gloria Atletiek voor hun inzet waardoor deze avond mogelijk was.

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *