Stadsparkfeestenloop

Vrijdag 17 mei stond er de Stadsparkfeestenloop in Turnhout op het programma. In samenwerking met ATAC organiseerde het stadsparkfeestencomité deze parkloop. In de loop van de dag zag het weer er niet veelbelovend uit maar net voor de wedstrijden van start zouden gaan, was het gestopt met regenen en kon de parkloop van start gaan.
Het parkoers was inmiddels veranderd in een crossparkoers, maar dat kon de pret niet drukken. Tijdens de kidsrun stonden Martijn en Michiel aan start. Zij moesten wel wennen aan de gehanteerde startprocedure, de eerste 400m van de 1000m moeste de atleetjes achter het lint blijven van de voorfietsers. Dit weerhield Martijn er niet van om de 2e plaats te behalen en Michiel een knappe 17e, in de categorie van 6 t/m 12 jaar.
Daarna was het de beurt aan de volwassenen. Oskar liep de 3km in een degelijk 14.30 en behaalde hiermee de 11e plaats. Juliën, Henny en Erwin gingen voor de volle 9km en liepen alle drie deze afstand binnen de 52 minuten.
Voor de kinderen stond er daarna nog een ritje op het stoomtreintje op het programma en de volwassenen kregen een t-shirt en een lotje voor de tombola met als resultaat ‘Corsendonk’ en tegoedbonnen voor een sportschool. Jammer van het weer maar het was er zeker niet minder gezellig om.

Uitslagen:
Kidsrun 1km (geen tijdregistratie):
2e Martijn Gulickx
17e Michiel Gulickx

3km:
11e Oskar Baijens 14.30

9km:
46e Erwin Gulickx 44.07
78e Juliën Leemans 50.50
81e Henny Damen 51.39

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *