Stap je fit bij Gloria Atletiek

Wandelen is populairder dan ooit. Tijdens de coronacrisis zijn er ontelbare wandelkilometers afgelegd. Toch is het niet voor iedereen logisch om de wandelschoenen tevoorschijn te halen en op pad te gaan. Je hebt misschien al lang niet meer gesport, je hebt corona gehad en kampt nog met gebrek aan energie, je bent geblesseerd geweest en wilt weer starten, maar weet niet goed hoe je dat aan moet pakken. Je wilt fitter worden maar de sportschool is niets voor jou.

Voor deze mensen starten we met wandeltrainingen voor starters. Vanaf dinsdag 6 juli van 19.00 tot 20.00 uur en zaterdag 10  juli van 9.00 tot 10.00,  gaan we op verantwoorde wijze aan de slag om jouw conditie te vergroten en je spierkracht op te vijzelen. Dat daardoor je plezier in bewegen terug komt is uiteraard evident! Door twee keer per week gericht te trainen zul je al snel resultaat boeken. Bovendien kun je, als je daar klaar voor bent, op dezelfde tijdstippen doorschuiven naar de reguliere wandelgroep.

De trainingen worden gegeven door een gediplomeerd FitStap trainer. Belangrijk is dat we oog hebben voor de (on)mogelijkheden van de individuele loper. De trainingen worden aangepast naar wat jij kunt en wilt bereiken. Heb je een langdurige blessure of ernstige klachten, neem dan eerst contact op met Carolien zodat we samen kunnen kijken of het in jouw situatie handig is om aan te sluiten. Iedereen mag twee trainingen proef draaien. Maak daar gebruik van!

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Carolien van Gestel via carolienmeijers@hetnet.nl of met Gloria Atletiek; info@gloria-atletiek.nl

Tot ziens op 6 juli bij Gloria Atletiek in Baarle-Nassau!

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *