Stratenloop Van Oers – ‘t Bels Lijntje 2016

Zaterdag 27 augustus

De voorbereidingen van stratenloop ‘t  Bels Lijntje, georganiseerd door Gloria Atletiek, zijn in volle gang. Sinds enkele jaren vindt deze met succes plaats in het centrum van Baarle-Nassau-Hertog. Op zaterdag 27 augustus  2016 zal de 33e editie plaats vinden.

Dit jaar zullen er weer diverse afstanden voor de jeugd op het programma staan met hieraan gekoppeld de scholencup voor basisschool scholieren uit de regio.  Daarnaast een prestatieloop van 4 km, 7km en een prestatie/wedstrijdloop van 10 km, die tevens de laatste wedstrijd is van het Global-e wegcircuit, regio 13.

Ook dit jaar kun je je weer inschrijven voor de bedrijven/teamloop. Samen gaan voor die mooie teamprestatie en genieten van een vip behandeling.

Voor meer informatie en het programma kan je terecht op de website

Meer info? of via e-mail mail Kortom reserveer alvast deze dag in je agenda en start de trainingen. Een mooi parcours, gezellige sfeer en de ultieme gelegenheid voor een verbetering van je persoonlijk record.

Tot dan !

de jeugd heeft de toekomst toppers aan de start

Reacties

 1. Walther van Asten
  5 augustus 2016 om 20:26

  Geachte heer/mevrouw,

  Op 27 augustus vindt de stratenloop ’t Bels Lijntje plaats. Op deze dag organiseren wij in de middag een fietstocht in en rondom Baarle. Kunt u aangeven of en welke straten vanaf welk moment worden afgezet. Dan kunnen wij hiermee rekening houden bij onze organisatie.

  Alvast dank voor uw reactie,

  met vriendelijke groet,
  Walther van Asten

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *