Thuiswedstrijd in Chaam – Chaamloop

De eerste zaterdag van juli staat traditioneel in het teken van de Chaamloop. 5km, 10km, de halve marathon en de jeugdlopen. Dit jaar was het niet zo warm en zelfs regenachtig weer.

Veel Gloria atleten komen uit Chaam en zijn dan ook vol spanning voor deze thuiswedstrijd. Aukje kwam, zag en overwon, wat een geweldige race liep zij. Rens moest ook aan de bak tegen de oudere deelnemers maar eindigde mooi in de subtop. Bij de junioren knalde Juul uit de startblokken maar kwam net te kort voor een podiumplaats. Freke en Meike vochten onderling een Gloria-robbertje uit. Dit keer trok Meike aan het langste eind in een zinderend slot van deze 1500 meter en pakte goud. Femke twijfelde nog over de afstand maar koos toch voor de 1500 meter net als haar zus, die liever op de baan de technische nummers afwerkt, maar toch meedeed voor thuispubliek. En meedoen is winnen.

Erwin en ook Juul ! deden mee aan de 5km en ook Eddy en Eddy waren van de partij. Eddy deed mee aan de halve marathon en Eddy deed mee aan de 10 km wegwedstrijd. Hij maakt nog kans op een ereplaats in het regio 13 wegcircuit en deed met zijn 1e plaats goede zaken. Danielle en Meike startten ook voor de 5km, maar Meike had alles gegeven voor haar 1e plaats bij de 1500m. Danielle eindigde in een mooie tijd van 27min. Oskar liep ook de 10km in een tijd van 45m56 en Joost liep de halve in een tijd van 1u42

Lidy mocht dan als Chaamse de gelederen sluiten in de halve marathon en zonder Lidy is het geen feest in Chaam.

Mochten we iemand zijn vergeten in dit verslag, graag een seintje.

Foto’s: https://photos.app.goo.gl/KeiKQkHHHxy93ZKo7

Uitslagen: https://uitslagen.nl/uitslag?id=2019070600668

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *