Tilburg in de ban van Baarle

Gloria Atletiek
Crosscircuit, Tilburg in de ban van Baarle

Al twee jaar lukt het Gloria Atletiek om Goud te behalen tijdens het crossseizoen. De jaren daarvoor moesten we onze meerdere erkennen in Attila of ACW. Als je kijkt dat het “kleine” Gloria, groots is in haar prestaties. Snappen wij dat een grote club als Attila zich eens achter haar oren krabt! En natuurlijk is de strijd nog niet gestreden met nog 3 crossen te gaan.

Attila staat nu 1e met 5630 punten

Gloria 2e met 5089 punten

ACW 3e met 4328 punten

Op de voet gevolgd door 4295 punten van Atledo.

Doordat Attila wat meer junioren heeft, zullen ze hun eerste plek wel behouden. Maar je weet het natuurlijk nooit. Twee jaar geleden, wonnen we met maar één puntje verschil.

Ook in het individuele circuit gaan we podiumplaatsen pakken.

Anouk Verheyen is al zeker van Goud.

Ook Bram Mengerink, hoeft nog maar één wedstrijd winnen om Goud te behalen.

Linsy Heestermans, zal Noortje en Floor van Attila nog een paar keer achter zich moeten houden voor Goud, maar een podiumplaats zit er zeker in. Jolien Stuijk zal nog strijden om Zilver of Brons. Ook Annelot moet het lukken om een podiumplaats te behalen.

En ook voor Maarten is de strijd nog niet gestreden.

Maar wat de kracht van Gloria Atletiek is, dat we het samen doen. We zijn één team en hebben één motto; Meedoen is winnen!

De onderstaande citaten komen van de site van Attila………..ze voelen de adem van Gloria in hun nek………

5e cross, Lidocross

Als we komende 3 wedstrijden nog wat crossers bij elkaar weten te halen moeten we die prijs kunnen pakken, maar Gloria ligt wel op de loer.

4e Cross, Mardenkro Enclavecross,

In het verenigingsklassement staan we nog steeds bovenaan maar is onze voorsprong wel geslonken. De Gloria-atleten zijn met zovelen dat het nog moeilijk wordt om die wedstrijd van hen te winnen.

3e cross, Scorpiocross

In het verenigingsklassement gaan we na 3 wedstrijden aan de leiding en halen we iedere keer net wat meer punten dan de winnaar van vorig jaar, Gloria.

2e cross, Maresiacross

Een mooie 3e plek voor Emma die haar concurrente voor het overall-klassement, Anouk Verheyen van Gloria, dicht op de hielen zat. Dat belooft nog wat voor komende weken.

1e cross, Drunense Duinencross

Met 16 pupillen in het geel/blauw konden we niet tippen aan de weer overweldigende aanwezigheid van Gloria-atleetjes, maar de resultaten waar voor zo’n eerste keer prima.

Gloria Atletiek staat dus weer in de startblokken van 2011……………”Klaar, af”!

Wil je ook mee? Kijk voor meer informatie in de nieuwsbrief van December op www.gloria-atletiek.nl

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *