Track meeting bij Atledo

De eer van de laatste baanwedstrijd van het seizoen, was voor Atledo. In de vroege en dichte ochtendmist mocht Rens als eerste aan de bak in Dongen.

Rens werkte een goede meerkamp af, en trok hiermee zijn vorm van de clubkampioenschappen door. Na een goede kogel, redelijke ver en degelijke sprint, stond hij op de 6e plaats met de 3e plaats in het vizier. Met zijn 1000 meter slaagde hij er in 2 plaatsen te klimmen en eindigde op een mooie 4e plaats.

Ondertussen waren Femke en Michiel begonnen met hun verspring pogingen, geen PR’s, wel gemotiveerde prestaties. Freke mocht vervolgens op de voor haar nog relatief onbekende 100 meter, laten zien of deze afstand haar ook ligt. Met een tijd van 14.11 en een 2e plaats in haar categorie keek ze tevreden terug op haar prestatie.

Vervolgens stond de 800 meter op het programma met Meike en Femke. Een lastige afstand maar dat is voor beiden geen probleem. Ook de 1500 meter is een lastige afstand. Michiel haalde net zijn schema niet, maar wel een PR, net als Juul. Ook Nikki liep deze afstand en haalde met 5.15 een knappe 1e plaats bij de U20.

Uiteraard nog een dank je wel aan Sandra voor het jureren, zonder deze inzet, zijn de wedstrijden niet mogelijk. Het was een mooie dag en kunnen weer terug kijken op een mooi seizoen, binnenkort mogen we weer gaan crossen.

Uitslagen: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/vereniging/33919/231/

Foto’s: https://photos.app.goo.gl/3Uq7Y1qeP2x2dnVH6

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *