Try-out Triathlon bij Gloria Atletiek

Op zaterdag 23 juni organiseert Gloria Atletiek haar eerst Try-out Triathlon! Een triathlon met een recreatief karakter om de triathlonsport te ontdekken.

1/8 Triathlon
500 mtr zwemmen 20km mountainbiken 5km lopen
1/16 Triathlon
250 mtr zwemmen 10km mountainbiken 2.5km lopen

Om 14.15 uur verzamelen op de atletiekbaan. De deelnemers krijgen hier eerst nog een briefing waarna er naar Bij Bruus vertrokken wordt voor het zwemonderdeel.

Hier kan men de mountainbike klaarzetten en de spullen die men nodig heeft voor de wissel van het zwemmen naar het fietsen.

De deelnemers van de 1/8 triathlon zullen als eerste hun zwemonderdeel afleggen waarna ze onmiddellijk vertrekken voor hun 2 fietsrondes. De deelnemers van de 1/16 triathlon zullen maar 1 fietsronde moeten afleggen. De aankomst van het fietsen is op de atletiekbaan waar men respectievelijk nog 5 of 2.5 km gaat hardlopen.

Na deze sportieve middag zal er een bbq zijn om de energiereserves terug aan te vullen en na te kletsen over je ervaringen van deze dag.

 

Inschrijven

Leden met eigen MTB 5,00 euro
Leden + huur MTB 7,50 euro
Niet leden met eigen MTB 7,50 euro
Niet leden + huur MTB 10,00 euro
Deelname BBQ 10,00 euro

Opgeven en meer info; activiteiten.gloria@gmail.com

 

Route mountainbike

Klik HIER om een gedetailleerd overzicht van de mountainbikeroute te zien of om deze als gpx te downloaden. De deelnemers aan de 1/8 triathlon zullen deze ronde tweemaal moeten afleggen en de 1/16 triathlon slechts eenmaal.

MTB

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *