Trots op onze clubkampioenen!

Trots stellen we u voor aan onze clubkampioenen.
Zelf vinden we het altijd van lef getuigen om de clubkampioenschappen tijdens de Baolse kermis te houden. Want statistisch gezien, zijn de weersgoden dan niet altijd in een opperbeste stemming. Maar zaterdag 3 oktober was het een stralende dag. De clubkampioenschappen is feitelijk de laatste wedstrijd voor je doorschuift naar een andere groep (oudere categorie). Dus de uitgelezen kans om te laten zien wat je afgelopen jaar hebt geleerd bij jou trainer. We hopen ook altijd op 100% opkomst van onze atleten, want die ene belangrijke wedstrijd per jaar waar je als trainer en pupil naar toe hebt gewerkt. Maar helaas blijft dat altijd een utopie. Maar gelukkig waren er veel atleten wel. En weten we weer wie clubkampioenen zijn geworden. Claudi a Verheijen zelfs al voor de 13e keer! Door het stralende zonnetje verkleurde de gezichtjes van onze atleten niet alleen van de inspanning.

Atletiek op maat
Dit jaar deed voor het eerst onze atletiek op maat groep ook mee met de clubkampioenschappen. Onder de bezielende leiding van Ad en Monica waren ze in de ochtend al klaar met hun drie nummers. Ze hadden plezier en waren verbaasd over hun eigen kunnen. Vooral de clubkampioen Jordy stond met verbazing op het podium.

Loopgroepleden
Ook de loopgroepleden deden mee. Helaas maar 8 loopgroepleden, maar deze genoten van de aanmoediging. Al waren de aanmoedigingen soms ook deprimerend. Als je kleuterkind roept (terwijl hij zelf een onderdeel afwerkt), “dat kan harder hoor papa”. En als heel de familie Gulickx clubkampioen wordt en papa “maar” zilver haalt, dan is dat toch een klein gniffel momentje voor de mannen Gulickx.
Maar ook dat onderstreept Gloria Atletiek. Lekker laagdrempelig, vooral gezellig en ontspannen.
Kim Hendrickx en Tom Michielsen mogen zich clubkampioen noemen.

Clubrecords
Er zijn weer veel bijzondere prestaties te noemen. Vooral diegene die het lukt om een clubrecord neer te zetten.
Clubrecords
* Anouk Verheyen
Discus 24.25m (was van Sylvia Oomen uit 1988 22.72m)
* Claudia Verheijen
Speer 27.92m (was van Marieke Obbes (2010) 27.15m)

Erelid
Voordat we de clubkampioenen bekend gingen maken, pakte de voorzitter de microfoon. Hij vroeg alle aanwezigen wat er 33 jaar, 3 maanden en 3 weken (en misschien ook wel drie dagen) geleden gebeurde. De atleetjes konden het niet raden. Wat bleek? Claudi werd toen lid. En wie kent haar niet? Claudi van de Atletiek. Voor deze bijzonder prestatie kreeg Claudi een onderscheiding. Ze werd Ere Lid van Gloria Atletiek. Maar ben gerust, er gaat niets veranderen hoor. Ondanks dat Claudi een beetje van haar à propos was, ging ze over op de orde van de dag. Want waar zaten de atleetjes op te wachten? Om te horen wie er clubkampioenen waren!
Onze clubkampioenen (de volledige uitslag vindt u op onze website)

Kleuters, Bente Voskens & Rens Gulickx
Mini-Pupillen, Lu van der Weijden en Stan Zoon
C-pupillen , Imke Geenen en Bend van Tilburg
B-Pupillen, Femke Sprangers & Michiel Gulickx
A-pupillen, Lieselot Staes & Martijn Gulickx
D- junioren, Anouk Verheijen & Robbe van Tilburg
C – junioren, Nikie van Sinderen
B-Junioren, Claudia Verheijen en Joep Hermans
A- junioren, Laura Verheijen
Senioren , Tom Michielsen

Dank jullie wel
Langs deze weg willen we iedereen bedanken die heeft meegedaan. Trainers dank dat jullie vrijwillig week in week uit, actief zijn op het atletiekveld. Ouders & Juryleden bedankt voor de vele helpende handen. Het waren er zo veel, dat het licht werk was.
Dank je wel! Op naar je nieuw atletiek jaar in een nieuwe categorie met nieuwe trainer, waarin je weer veel kunt leren!

Uitslag clubkampioenschappen

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *