Uitslag regiocompetitie

Klik hier om de uitslagen van de regiocompetitie van 28 juni te zien!

Een prachtige, zonnige sportieve dag. Daar kijkt Gloria Atletiek op terug! Zo’n 185 atleten uit heel de regio, actief in hun sport Atletiek.
Er werd regen voorspeld, maar de voorspelde regenbuien gingen gelukkig ver langs Baarle heen.
’s Morgens waren de pupillen actief, veel pupillen, héél veel pupillen. Uit heel de regio! Ouders hielpen spontaan mee. En zo lukte het om een flinke groepen toch gewoon snel te laten springen & werpen. Juryleden die de namen omroepen, ouders die ervoor zorgden dat de atleten klaar staan (juryleden en ouders, dank, dank, dank).
Ook heel veel mini-pupillen van Gloria Atletiek deden mee aan deze wedstrijd. Helaas moest trainster Vera het af laten weten. Maar tijdens het verspringen kwam ze toch nog even kijken. De mini’s lieten trots zien hoeveel ze geleerd hebben van Vera & Greetje. Vera voelde zich spontaan wat beter na haar bezoekje aan de atletiek.
Helaas ook hier een daar een klein ongelukje. Valpartijen, heb je altijd en overal. En met vallen en opstaan leer je een hele boel. Vallen betekent ook dat je tot het uiterste gaat! Wij hopen dat het leed na de wedstrijd weer snel geleden was.
Ging dan alles helemaal goed? Nee natuurlijk niet, waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt. En deze keer was het Claudi die van haar apropos was. Ze was in de veronderstelling dat er geen individuele prijsuitreiking was. Dit kwam waarschijnlijk doordat ze heel de week bezig is geweest om bekers te bestellen voor het eind klassement in Dongen volgende week. Toen ze er achter kwam dat ze wel een individuele prijsuitreiking had moeten doen, waren alle “vogeltjes” al weer gevlogen. Tja……”sorry”. In overleg met de wedstrijdleider van Atledo Tim, is besloten dat we volgende week in Dongen alsnog een prijsuitreiking doen. De eerste drie in iedere categorie krijgen dan alsnog een medaille en natuurlijk een diploma voor iedereen.
De ochtend ging naadloos over in de middag. De pupillen mochten weer lekker op tijd naar huis. Zonder dat we al te veel uitliepen. De junioren kwamen voor hun drie nummers. In tegenstelling tot andere verenigingen mocht je bij Gloria Atletiek ter plekke beslissen aan welke onderdelen je meedeed. Een atleet van Attila vroeg toestemming om Hoogspringen als “training” te doen. Dus niet meetellend voor zijn punten. Gloria Atletiek is de beroerdste niet en de atleet kwam , sprong en overwon. De hoogste sprong en een PR…….alleen geen punten. Maar die behaalde hij nog op de andere onderdelen.
Het deelnemersaantal van de junioren viel wat tegen. Maar goed, onze eigen Belgische atleten hadden al vakantie en de vorige week was er nog een C/D competitie. De middag verliep verder vlekkeloos, sportief en gezellig. Met…….prijsuitreiking.
Nogmaals dank aan iedereen die zich belangeloos inzette voor deze regiowedstrijd. Het was een feestje om het te mogen organiseren. Menigeen ging ook glimlachend naar huis. Na eerst nog even de weg te hebben gevraagd naar de Belgische benzinepomp.

Reacties

 1. Stijn van Nierop
  29 juni 2014 om 13:08

  Ik mis mijn tijd op de 100m (13.2 sec.) in de uitslagen bij de jongens JunC.
  Ik liep in de tweede serie baan 2.

 2. Claudi
  29 juni 2014 om 17:06

  Stijn we kijken het na!

 3. Ilse van Os
  30 juni 2014 om 13:59

  Hoi,

  Mijn dochter, Esther van Os, heeft meegedaan met de wedstrijd maar staat niet in de uitslagenlijst van de meisjes pupillen C. Zij is erg nieuwsgierig naar hoe zij het heeft gedaan. Kan ik haar uitslagen ook krijgen. Vergeten jullie haar diploma niet?

 4. Claudi
  1 juli 2014 om 18:43

  Ilse, fijn dat je mailt!
  We kijken het na en zorgen natuurlijk voor een diploma!
  groet Claudi

 5. Paul swart
  4 juli 2014 om 22:28

  Ik zie bij de d junioren geen score bij discus voor taro swart, maar hij wierp bijna 28m ! Kan daar een correctie op gebeuren)? Ik denk dat hij dan zelfs een prijs verdiende …

 6. Claudi
  6 juli 2014 om 08:22

  Paul, ik zie je reactie nu pas. Ik laat het nakijken.

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *