UITSLAGEN & FOTO’S openingswedstrijd

Zaterdag 1 april was onze jaarlijkse openingswedstrijd. We hadden onze Belgische vrienden uit Turnhout en Merksplas op visite en DJA uit Zundert. Het weer leek ’s morgens niet erg mee te werken, maar gelukkig herstelde dat snel en werd het prettig sportweer. Zo’n kleine 200 atleten waren dan ook actief op het atletiekveld in Baarle-Nassau. Waaronder atletiek op maat en onze loopgroep. Met wat kleine opstart problemen, lukte het ons toch met de hulp van iedereen om snel er snel een goedlopende wedstrijd van de maken. Het werd een sportieve dag, waarbij we precies op tijd aan de prijsuitreiking konden beginnen.

Met trots kunnen we melden dat er meerdere clubrecords gesneuveld zijn!
Bij de A-pupillen verbeterde Femke Sprangers het clubrecord bij het balwerpen met een worp van 28,68m. Het oude record was in handen van Kitty van Haperen (27,82). Een categorie hoger bij de D-junioren liep Timo een sterke 1000m (3.18) op het einde van de dag en hiermee verbeterde hij het clubrecord van zijn naamgenoot; Timo Braspenning (3.21)! Ook Anouk had dan haar clubrecord te pakken. Met een knappe 800m en een sterke finish was ze 1 seconde sneller dan Stefanie Pooye. Nu staat het clubrecord bij de C-junioren meisjes op 2.30.

Ook bij de masters sneuvelden er een aantal records!
Zo verbeterde Igor van Tilburg (35+) in zijn eerste wedstrijd meteen het clubrecord bij het hoogspringen (1,40m) en bij het kogelstoten (7,67m). Erwin (40+) was snel op de 100m en snoepte 0,1 sec van zijn beste tijd op de 100m (13.4). Op het einde van de dag dacht onze voorzitter Frans toch niet voor de Engelse mijl te gaan, maar voor de 800m en met succes! Zijn 2.51 betekende een nieuw clubrecord!

Langs deze weg is een woordje van dank wel op zijn plek aan iedereen die een bijdrage geleverd heeft aan deze dag. Zonder hulp zijn we nergens.

UITSLAG openingswedstrijd 1 april 2017

Uitslag LOPERS openingswedstrijd 1 april 2017

Kijk hier voor de foto’s die gemaakt zijn tijdens de openingswedstrijd!

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *