Verslag Rotery G Meeting

De Atletiek op Maat groep van Gloria was zondag met 4 atleten en 3 begeleiders afgereisd naar Tessenderlo. Niet met trainer Ad Bastiaansen, die helaas geveld door de griep dit evenement voorbij moest laten gaan. Gelukkig was Anne-Wil Snepvangers bereid om met medetrainster Monica Snepvangers de atleten te begeleiden. Ook de moeder van Anouk van Eijck reisde mee voor de eerste internationale wedstrijd van Anouk.

Om stipt kwart voor 9 reden we weg bij de parkeerplaats van Gloria . Een uurtje later konden we de envelop met startnummers en bonnen in ontvangst nemen.

Melissa Verheijen was als eerste aan de beurt voor 1500 m na 12.34.25 passeerde zij de finish in een mooi persoonlijk record. Ook Tom Schoeters liep de 1500m. Ook hij haalde op deze afstand een dik persoonlijk record en stopte de klok op 7.15.27. Denise Verheijen en Anouk van Eijck kozen voor een kortere afstand. Anouk mocht in de eerste serie van start. Zwaaiend naar haar moeder kwam ze uit in de verkeerde baan, maar liep toch een persoonlijk record van 29.65. Denise liep 20.09, net geen pr. Anouk deed mee aan het onderdeel softbalwerpen en haalde 3 meter 67. Denise en Melissa mochten met een 3kg kogel stoten en haalden 5 meter 17 en 4 meter 58. Tom had zelf aan de organisatie om een 7,26kg kogel gevraagd en wist die naar 4 meter 4 te stoten. We genoten van de uitstekend verzorgde lunch met soep, hotdog en hamburger of een stuk taart. Na de lunch mocht Anouk nog verspringen, in haar 3 beurten ging het steeds een beetje verder tot 1 meter 50.  Melissa en Denise mochten in dezelfde serie 400m lopen, waarbij Denise haar zus versloeg Ook Tom liep 400m. Daarna moesten we nog wachten om mee te doen met de estafette. Tom mocht eerst, daarna Melissa die het stokje naar Anouk kwam brengen die het op haar beurt weer aan Denise gaf, die met een eindsprint de tijd op 1 minuut 48 89 zette.

Vervolgens mochten alle teams zich op het veld verzamelen. Alle atleten kregen een speciale medaille en een goodiebag.

Zo namen we afscheid van een gezellige G Meeting, waarbij we ook nog atleten van andere nederlandse verenigingen tegen kwamen. Nu al weer zin in de volgende editie

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *