Wat een weekend….voor Gloria Atletiek

Afgelopen weekend was het een overvol weekend voor de atleten van Gloria. Naast de reguliere zaterdagtraining, waren er diverse loopevenementen. Vrijdagavond was er de Lentejogging in Ravels. Henny, Julien en Melinda gaven acte de présence. Julien nog herstellende van zijn blessure, en Melinda en Henny in voorbereiding naar de 10 Miles van Antwerpen.

Op zaterdag stond dan die beruchte Cauberg Trail te Valkenburg op het programma. John en Erwin startten op de 18 km, met 470 hoogtemeters in het Limburgse landschap. De natuurlijke obstakels zorgden voor een regelrechte aanslag op de hardloopbenen. John had in het begin wat moeite om omhoog te komen maar kon Erwin, die last kreeg van kramp in de kuiten, er weer in de laatste kilometers doorheen slepen met als resultaat een tijd van 2u11m. De Limburgse vlaai was uiteindelijk dan ook dik verdiend.

Zaterdag behaalde ook “onze” Paul zijn Allround Wandeltrainers diploma. Het was een lange examendag voor Paul, maar gelukkig met het gewenste resultaat. Paul gefeliciteerd.

Zondag was het de beurt aan de inmiddels bekende, maar beruchte Army Run te Oirschot. Iets minder dan vorig jaar, maar nog met een groot aantal Gloria atleten aan de start. Dit jaar liep het parkoers weer anders dan voorgaande jaren en waren er ook weer nieuwe onderdelen toegevoegd. Zo moesten de deelnemers dit jaar zandzakken sjouwen. De klassiekers zoals Hamburger Hill en het moeras mochten natuurlijk niet ontbreken. Je moet het maar kunnen!

Volgende week start de baancompetitie weer voor junioren op zaterdag en pupillen op zondag. Allemaal veel succes !

Zelfs Koen door de bagger

Zelfs Koen door de bagger

trots

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *